Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριαλένα Λιβάνης χωρισμός: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν χώρια
LIFESTYLE

Μαριαλένα Λιβάνης χωρισμός: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν χώρια

Μαριαλένα Λιβάνης χωρισμός: Το μήνυμα που δεν στάλθηκε ποτέ

Το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε ότι κέρδισαν οι Μπλε, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με δικά τους πρόσωπα. Ενώ λοιπόν, όλοι οι παίκτες μίλησαν με τις σχέσεις τους, η Μαριαλένα συνομίλησε με τις φίλες της και τον αδερφό της. Το γεγονός αυτό δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί, και είναι κάτι που στενοχώρησε την Μαριαλένα, η οποία περίμενε ότι ο Γιώργος Λιβάνης θα επικοινωνούσε μαζί της. Εκείνος όμως, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε», την ώρα που έπαιζε το επεισόδιο του Survivor, βρισκόταν έξω και έτρωγε πανκεικς! Διόλου δεν ασχολείται με την κατάσταση αυτή, και οι φήμες περί χωρισμού όλο και φουντώνουν.

Η παίκτρια είπε: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν. Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να καταλάβει»!

Οι σκηνές ζηλοτυπίας

Όταν επέστρεψαν στην παραλία ο Σάκης Κατσούλης ήθελε να μάθει ποιοι επικοινώνησαν με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία είχαν σχέση δυο χρόνια, συγκατοικούσαν και πήγαιναν για γάμο. Ο Σάκης ρωτούσε επίμονα να μάθει αν η Μαριαλένα εκτός από τις φίλες της μίλησε και με κάποιον άλλον και τότε παρενέβη στην κουβέντα ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής ρώτησε τη Μαριαλένα αν το δεύτερο άτομο ήταν ο Γιώργος Λιβάνης, με τον οποίο έχει αποκαλύψει ότι διατηρεί σχέση, μετά τον χωρισμό της με τον Σάκη.

Εκείνη απάντησε αρνητικά και έδειξε στεναχωρημένη που ο Λιβάνης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον Τριαντάφυλλο να της λέει: «Άσε μας ρε Μαριαλένα μου που στενοχωρήθηκες για τον Λιβάνη, δηλαδή τι περίμενες, να σου στείλει μήνυμα ο Λιβάνης μετά από όλα αυτά που βλέπει εδώ πέρα, που έχει μπει ο Σάκης τρεις μήνες στο παιχνίδι; Γι’ αυτό δεν σου απαντάει! Πώς θα σου στείλει μήνυμα ο άνθρωπος και στενοχωρήθηκες; Δηλαδή μετά τα “χράτσα – χρούτσα” που ακούω όλο το βράδυ εγώ, περιμένεις να σου στείλει και μήνυμα; Δεν περιγράφω άλλο, άντε γεια Μαριαλένα».

Ο Γιώργος Λιανός μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2 είπε μια απίστευτη ατάκα για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Γιώργου Λιβάνη μετά τα όσα ακούστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι περιπέτειας. «Ναι η Μαριαλένα τον έψαχνε τον σύντροφό της, δεν έστειλε στο έπαθλο επικοινωνία. Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε δεν θα έβρισκε ούτε…γόπα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις