Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόπειρα αυτοκτονίας Βελεστίνο: Την πρόλαβε ο άντρας της
ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας Βελεστίνο: Την πρόλαβε ο άντρας της

Απόπειρα αυτοκτονίας Βελεστίνο: Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου και παραμένει νοσηλευόμενη.

Τέλος στην ζωή της επιχείρησε να βάλει το μεσημέρι της Τετάρτης μία νέα γυναίκα στο Βελεστίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στη 1.30 το μεσημέρι, η γυναίκα, αφού πρώτα κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών, χρησιμοποίησε αυτοσχέδιο βρόγχο και κρεμάστηκε μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της.

Ευτυχώς, εκείνη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν και ο σύζυγός της, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε, μπήκε στο μπάνιο και είδε τη γυναίκα του κρεμασμένη. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και στο σπίτι έσπευσε ασθενοφόρο. Η άμεση επέμβαση του πληρώματος του ΕΚΑΒ στάθηκε σωτήρια για την γυναίκα που διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου και παραμένει νοσηλευόμενη.

EKAB

Aπόπειρα αυτοκτονίας 35χρονης στον Βόλο

Να δώσει τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε χθες το βράδυ μία 35χρονη στον Βόλο. Όπως έγινε γνωστό, η 35χρονη κατανάλωσε άγνωστο αριθμό χαπιών και άγνωστης χημικής σύστασης,  προκειμένου να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, οι λόγοι που την οδήγησαν να πάρει χάπια είναι αισθηματικοί, ενώ φέρεται να την εντόπισαν στις 9 το βράδυ στο σπίτι της οι φίλες της. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Βόλου.

ΕΚΑΒ
Δείτε ακόμη: 
Επεισόδια με μολότοφ στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε βίντεο
Σοκαριστική καταγγελία στη Νέα Σμύρνη: Με ακολουθούσε για 300 μέτρα με το μόριό του έξω – Δείτε βίντεο
Φρίκη στα Πατήσια: Ταξιτζής κλείδωσε 20χρονη πελάτισσα και πήγε να τη βιάσει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις