Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – Μπόλονι: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός – Μπόλονι: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες»

Παναθηναϊκός - Μπόλονι: Φανερά απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάστηκε ο Λάζλο Μπόλονι.

Φανερά απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάστηκε ο Λάζλο Μπόλονι, μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις μεγάλες ευκαιρίες του Καρλίτος και Σανκαρέ, ενώ για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε κατά του «τριφυλλιού» στο πρώτο ημίχρονο είπε απλά ότι δεν θα ήθελε να το σχολιάσει, δείχνοντας ότι διαφωνεί πλήρως με τον καταλογισμό του.

«Δεν μας ικανοποιεί καθόλου το αποτέλεσμα. Ίσως ακουστεί λίγο γελοίο αυτό που θα πω, αλλά κάναμε ένα καλό ματς. Είχαμε σωστές τοποθετήσεις και καλή κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας κλασικές ευκαιρίες. Χάσαμε πάρα πολλές φάσεις. Σκέφτομαι αυτές του Καρλίτος και του Σανκαρέ. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι υποφέραμε από το πρώτο γκολ, που το χαρακτηρίζω αφελές. Το πέναλτι εις βάρος μας, δεν θέλω να το σχολιάσω».

Λάζλο Μπόλονι

Χατζηγιοβάνης: «Δεν μπορώ να χαρώ τα γκολ μου»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σκοράροντας δις, αλλά η ομάδα του έμεινε στο 2-2 σε ένα κομβικό ματς αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτή η ισοπαλία δεν ικανοποίησε τον Χατζηγιοβάνη, λέγοντας πως δεν μπορεί να χαρεί τα γκολ του, ενώ υποστήριξε πως άπαντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά πλήρωσαν αμυντικά δύο στιγμές που έχασαν τη συγκέντρωσή τους.

«Δεν μπορώ να χαρώ για τα γκολ που πέτυχα καθώς η ομάδα μου ήθελε μόνον τη νίκησε αυτό το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για εμάς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση στα τρία παιχνίδια που απομένουν έτσι ώστε να κερδίζουμε ως το φινάλε! Ήμασταν καλοί. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από κανέναν καθώς παίξαμε πολύ καλά, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ αλλά μας έλλειψε η ουσία στο φινάλε προκειμένου να πάρουμε την νίκη», είπε αρχικά.

«Δεχθήκαμε δύο γκολ στις μοναδικές επιθέσεις των αντιπάλων μας. Ίσως έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε αυτές τις φάσεις. Όμως γενικά όλοι παίξαμε καλά. Τώρα αναγκαστικά κοιτάμε στα επόμενα ματς για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε», ολοκλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις