Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-2: Σε απόλυτη αποσύνθεση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-2: Σε απόλυτη αποσύνθεση

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-2: Χωρίς νίκη σε 16 σερί ντέρμπι.

Τη δραματική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ και την απαισιοδοξία που αυτή δημιουργεί ενόψει της λήξης της σεζόν περιέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Βασίλη Βέργη, σημείωσε ότι στην παρούσα φάση η «Ένωση» δείχνει χειρότερη του Παναθηναϊκού (με τον οποίο μονομαχεί πλέον για το ευρωπαϊκό εισιτήριο).

Σημείωσε λοιπόν ότι μοιάζει δύσκολο ν’ ανατραπεί η εικόνα στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια και εξέφρασε την άποψη ότι θα μπορούσε να έχει γίνει ένα τελευταίο ηλεκτροσόκ με απομάκρυνση του Μανόλο Χιμένεθ πριν τη λήξη των playoffs.

ΑΕΚ: Χωρίς νίκη σε 16 σερί ντέρμπι

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ διεύρυνε στα 16 τα σερί ντέρμπι χωρίς νίκη σε ντέρμπι κόντρα στο Big 4 για την ΑΕΚ. Η τελευταία φορά που χαμογέλασε ήταν στα περσινά playoffs, όταν επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ως τυπικά φιλοξενούμενη.

Από τη σεζόν που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, μετράει μόλις τρεις νίκες σε 34 ματς με τις άλλες τρεις ομάδες του Big 4.

Οι τρεις νίκες της είναι το 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου του περσινού πρωταθλήματος, το 3-1 απέναντι στους «πράσινους» που προαναφέρθηκε στα playoffs και το 2-0 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, πάλι για τα περσινά playoffs.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις