Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γουίλ Σμιθ κοιλιά: Εξηγεί τον λόγο που πάχυνε και ποζάρει περήφανος με το εσώρουχο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γουίλ Σμιθ κοιλιά: Εξηγεί τον λόγο που πάχυνε και ποζάρει περήφανος με το εσώρουχο

Γουίλ Σμιθ κοιλιά: Το νέο βίντεο που έγινε viral

Σάλο προκάλεσε η φωτογραφία του Γουίλ Σμιθ, στην οποία φαίνεται να έχει αποχωριστεί τους γραμμωμένους του κοιλιακούς. Στην πραγματικότητα το σώμα του δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί εντύπωση, καθώς μιλάμε για αυτό ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Η εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας για εκείνον, όμως, μας έκανε να απορήσουμε για τον λόγο που πάχυνε. Μην ξεχνάμε ότι και οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι, και δεν μπορούν πάντα να έχουν την τέλεια φυσική κατάσταση. Ο ίδιος, μάλιστα, παραδέχθηκε ότι βρίσκεται στα «χειρότερα» του, όσον αφορά το σώμα του. Μετά από την πρώτη φωτογραφία, έσπευσε να δημοσιεύσει ένα ακόμα βίντεο στο οποίο ποζάρει περήφανος με το εσώρουχό του, και εξηγεί τον λόγο που πήρε παραπανίσια κιλά.

Στη λέζαντα της δημοσίευσης που έκανε στο Instagram γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι το σώμα που με συνόδευσε κατά την διάρκεια της πανδημίας». «Λατρεύω αυτό το σώμα, αλλά θέλω να νιώθω καλύτερα. Όχι άλλα muffins το βράδυ…Θα αποκτήσω την καλύτερη φυσική κατάσταση που είχα ποτέ». Παραδέχτηκε, λοιπόν, ότι οι επισκέψεις στην κουζίνα ήταν το νέο χόμπι του κατά την διάρκεια της καραντίνας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Η πρώτη φωτογραφία που προκάλεσε χαμό

Ο Γουίλ Σμιθ, με μια ανάρτησή του στο Instagram, παραδέχεται ότι έχει τη «χειρότερη φυσική κατάσταση» που είχε ποτέ. Ο διάσημος ηθοποιός -ο οποίος είναι συνηθισμένος τόσο να παίρνει όσο και να χάνει βάρος για τις ανάγκες των ρόλων του- δημοσίευσε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να φοράει μόνο ένα στενό μαύρο σορτς και μια ανοιχτή ζακέτα, η οποία αφήνει εκτεθειμένα το στήθος και την κοιλιά του.

«Θα είμαι ειλικρινής – Έχω τη χειρότερη φυσική κατάσταση που είχα ποτέ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, την οποία μοιράστηκε με τους 52.7 εκατ. ακολούθους του. Ωστόσο, οι followers του έσπευσαν να τον… καθησυχάσουν. «Είσαι ο Γουίλ Σμιθ! Μπορείς να έχεις όποια φυσική κατάσταση θέλεις», έγραψε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Sonna Rele.

«Αυτή είναι η πιο συναρπαστική δημοσίευση στην ιστορία των social media», έγραψε ο μουσικός Questlove. «Φίλε! Βρίσκεσαι σε φόρμα όλη σου τη ζωή», έγραψε ο ηθοποιός Guillermo Garcia. «Απόλαυσε το σώμα ενός μπαμπά με υπερηφάνεια! Ας τελειώσουμε τη… διάκριση των υδατανθράκων». Η φωτογραφία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 4.700.000 likes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις