Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Αγγελική spoiler 5/5: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αγγελική spoiler 5/5: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αγγελική spoiler 5/5: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της «Αγγελικής», ο Δημήτρης κρυφακούει το ξέσπασμα του Νικόλα στην Αθηνά και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να μην αποκαλύψει στο Στέφανο την αλήθεια για όσα έχουν γίνει. Στο σημερινό επεισόδιο, η Αγγελική δέχεται να παντρευτεί τον Στέφανο και το γεγονός δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αθηνά και το Δημήτρη.  Η Τζένη απολογείται στον Παύλο για τη σχέση της με τον Σταυριανό. Οι Ζάχοι αποφασίζουν να φύγουν από το κτήμα και το ανακοινώνουν στο Στέφανο, ο οποίος δεν το περίμενε και αναστατώνεται πολύ με την απόφασή τους.

Η Αγγελική καταλαβαίνει ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη της Αθηνάς και υποψιάζεται ότι η Τζένη της έχει αποκαλύψει την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα. Ο Παύλος συνδυάζοντας πια όλες τις πληροφορίες που έχει αποφασίζει να ρωτήσει την Αθηνά αν σκότωσε τον πατέρα της Αγγελικής. Ο Νικόλας, όσο κι αν πονάει με αυτό που κάνει, επιλέγει να κρατήσει σε απόσταση τη Χριστίνα για να την προστατέψει από το Δημήτρη. Η Χριστίνα δεν καταλαβαίνει την απότομη μεταστροφή στην συμπεριφορά του αλλά εκείνος δεν μπορεί να της πει την αλήθεια και οι εξηγήσεις που της δίνει δεν την ικανοποιούν.

Η Τζένη μαθαίνει ότι είναι έγκυος

Η Αγγελική συναντάει μια ακόμα φορά τη Τζένη για να εξακριβώσει αν οι υποψίες της σχετικά με την Αθηνά είναι σωστές. Την Τζένη όμως την πιάνουν ξαφνικά έντονοι πόνοι κι έτσι μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Ο αστυνόμος που ερευνά την υπόθεση του Σταυριανού ρωτάει τη Σοφία αν θεωρεί τον Παύλο ικανό να διαπράξει φόνο και εκείνη το αρνείται. Η Κατερίνα όμως θα του δώσει μια πληροφορία  που μπορεί να βάλει τον Παύλο σε μπελάδες.

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τα βαθιά ψυχικά τραύματα; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι πολύ καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη. Όλα  ανατρέπονται. Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική, όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού. Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών, στη σειρά του Alpha.

Η κεφαλή της οικογένειας Αργυρού θέλει να τα γνωρίζει και να τα ελέγχει όλα. Η απόλυτη μητριάρχης. Με σιδερένια γροθιά, ενίοτε κρυμμένη σε βελούδινο γάντι διοικεί και ορίζει την εταιρεία αλλά και τις ζωές των γύρω της. Έτοιμη για όλα προκειμένου να υπερασπιστεί το όνομα της οικογένειας και των γιων της. Μερικές φορές χωρίς να ενδιαφέρεται κατά πόσον αυτό είναι δίκαιο ή άδικο. Η Αγγελική ήρθε στη ζωή της για να τη βοηθήσει να αναρρώσει. Θα έρθει κοντά της και θα εκτιμήσει τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση της κοπέλας. Θα σταθεί ακοίμητος φρουρός όμως, προκειμένου να την κρατήσει μακριά από τους γιους της.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις