Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / 8 λέξεις σήμερα 5/5: Τι θα δούμε την Τετάρτη στο νέο επεισόδιο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

8 λέξεις σήμερα 5/5: Τι θα δούμε την Τετάρτη στο νέο επεισόδιο

8 λέξεις σήμερα 5/5: Ένταση ανάμεσα στην Έλλη και τον Φρίξο

8 λέξεις σήμερα 5/5: Στο νέο επεισόδιο η Μάγδα θέτει τους όρους της και ο Αιμίλιος γυρίζει στο σπίτι. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα πηγαίνουν στην Κέρκυρα για τον γάμο του Φρίξου. Ο Παύλος φλερτάρει ανοιχτά με την Ελισάβετ, αλλά όταν το μαθαίνει η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη. Η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και τον Φρίξο συνεχίζεται με αφορμή τις προετοιμασίες του γάμου.
Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης, καλεσμένος από την Ιφιγένεια.

Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη. Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται.

Τι έγινε στις 8 λέξεις στο χθεσινό 4/5 επεισόδιο

Ο Φρίξος κι η Έλλη είναι στην τελική ευθεία για τον γάμο, όμως τα γούστα της Έλλης αρχίζουν να ενοχλούν τον Φρίξο, που ονειρευόταν τα πράγματα πιο απλά. Η Κατερίνα αρνείται να δεχτεί την παρουσία του Άλκη στη ζωή της και δεν χάνει ευκαιρία να κοντραριστεί με τον Μιλτιάδη για το θέμα. Η Ναυσικά είναι λυπημένη καθώς συνειδητοποιεί πως η σχέση από απόσταση με τον Δημοσθένη, δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης και παραξενεύεται με όσα ακούει.

Η Μαίρη εξομολογείται στον Μάρκο πως ο σύντροφός της είναι φυλακή αλλά δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα. Η Εύα μαθαίνει πως η Ολυμπία εξακολουθεί να αρνείται να φάει κι έτσι ο Σίμος ετοιμάζεται να πάει στο Λονδίνο. Ο Αιμίλιος λέει στη Μάγδα ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη και δεν θέλει να υπογράψει το διαζύγιο. Η Βικτώρια μαθαίνει πως ο Μιχαήλ της είπε ψέματα…

8 λέξεις σήμερα 5/5 – Trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις