Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στεφανής Κως – Φαρμακονήσι: Επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφανής Κως – Φαρμακονήσι: Επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας

Στεφανής Κως - Φαρμακονήσι: Την Κω και το Φαρμακονήσι επισκέφθηκε την Τετάρτη 5 Μαΐου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Την Κω και το Φαρμακονήσι  επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Όπως ανακοινώθηκε, παρέστη στη τελετή εορτασμού των 100 ετών από την ανέγερση του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου στο Φαρμακονήσι, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια. Στη συνέχεια, μετέβη στο Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) Φαρμακονησίου, όπου αντάλλαξε ευχές με το εν υπηρεσία προσωπικό.

Επίσης, επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 80ής Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στην Κω και ενημερώθηκε από τον Διοικητή Ταξίαρχο Τριαντάφυλλο Θεοδόσιο για τις τρέχουσες δράσεις που εξελίσσονται στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού. Συνεχάρη το προσωπικό για το υψηλό ηθικό και τη διαρκή του ετοιμότητα. Κατά την παραμονή του στην Κω, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ και τον Δήμαρχο του νησιού κ. Θεοδόση Νικηταρά.

Συνάντηση Α/ΓΕΕΘΑ Φλώρου με τον Πρόεδρο Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε, σήμερα, Τετάρτη 5 Μαΐου, στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου Νίκο Λαρυγγάκη.

Όπως ανακοινώθηκε, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις καθώς και στις επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και στην σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μεταξύ άλλων, εξήρε την συμβολή του πρόεδρου του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου στην ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας και ΗΠΑ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σημαντικό ρόλο του Ινστιτούτου στην εκπαίδευση και την μόρφωση των νέων της ομογένειας μέσω δράσεων και διαδικτυακών σεμιναρίων.

Δείτε ακόμη: 
Πρόκληση Κιράν από τη Θεσσαλονίκη: «Δεν αποδεχόμαστε πιέσεις και περιορισμούς στους ομογενείς μας»
Αρχίζει τις διαδηλώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ: Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή για τα εργασιακά
Η Ζέττα Μακρή έκανε τη δεύτερη δόση του AsraZeneca: Ένα ακόμα βήμα για την ανοσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις