Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 5/5: Ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 5/5: Ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 5/5: Οι εξελίξεις στο Survivor 4 τρέχουν ασταμάτητα

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 5/5:  Οι εξελίξεις στο Survivor 4 τρέχουν ασταμάτητα . Καθώς αναμένεται απόψε να μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, η Μαριαλένα έχει ήδη απευθύνει έκκληση στους οπαδούς του Survivor να μην λυπούνται τον Τζέιμς τώρα που είναι μόνος του με τον Νίκο, κατηγορώντας τον για στρατηγική και έπαρση. Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Καφετζής εκτίμησε ότι πίσω από αυτό κρύβεται μία τακτική, καθώς θα συνέφερε πολλούς παίκτες να αποχωρήσει από το παιχνίδι είτε αυτός, είτε ο Νίκος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα που ακολούθησε για την ασυλία, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος μοιράζονταν την ίδια χαρά κάθε φορά που η ομάδα τους έφερνε πόντο και πανηγύριζαν μαζί, μέχρι που σε μια στιγμή αδρεναλίνης οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα. Οι παίκτες επανέλαβαν το φιλί μετά από μερικά δευτερόλεπτα και το twitter πήρε “φωτιά”.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 5/5: Οι 3 υποψήφιοι 

Μετά από ένα επεισοδιακό αγώνισμα, την πρώτη ασυλία κέρδισαν οι Κόκκινοι, οι οποίοι παραβρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού στις αρχές της εβδομάδας ως απλοί παρατηρητές. Αντιθέτως, οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε μέσα από την κάλπη ο Τζέιμς Καφετζής. Η κάλπη “έδειξε” ως δεύτερο υποψήφιο τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Παύλο Γαλακτερό ως τον τρίτο υποψήφιο.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 5/5:  Ποιος αποχωρεί σήμερα

Ο Τζέιμς Καφετζής φαίνεται να βρίσκεται ακόμα μια φορά μπροστά από τον κίνδυνο να μείνει εκτός παιχνιδιού, με την ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη εις βάρος του, όπως δείχνει και το trailer του αποψινού επεισοδίου. Όμως κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί. Ο Κωνσταντίνος “Μισθοφόρος” Αναγνωστόπουλος, μέσα από δημοσίευση του στο Twitter, έδειξε τον Παύλο Γαλακτερό ως τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το νησί του Survivor στο αποψινό επεισόδιο.

Ο Παύλος ήταν ένας θεωρητικά εύκολος αντίπαλος για δύο παίκτες που βρίσκονταν από την αρχή στο παιχνίδι, κάτι που φάνηκε ότι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ο Νίκος και ο Τζέημς και παραμένουν στο παιχνίδι.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 5/5: Το trailer 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις