Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Βέρτης Ισραήλ: Φτιάχνει βαλίτσες για Τελ Αβίβ και covid free συναυλίες
LIFESTYLE

Νίκος Βέρτης Ισραήλ: Φτιάχνει βαλίτσες για Τελ Αβίβ και covid free συναυλίες

Νίκος Βέρτης Ισραήλ: Ετοιμάζεται για covid free συναυλίες στο Τελ Αβίβ

Χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις, χωρίς τον φόβο της αγκαλιάς με τον διπλανό σου, θα τραγουδήσει στο Τελ Αβίβ ο Νίκος Βέρτης στις 13 Μάϊου. Την αρχή στις covid free συναυλίες στο Ισραήλ, μπροστά σε εμβολιασμένο κοινό, έκαναν η Πάολα με τον Κώστα Καραφώτη τη Μεγάλη Δευτέρα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Jerusalem Post, ο λαϊκός τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο Menora Mivtachim Arena, στο πρώτο διεθνές σόου στο Ισραήλ από τότε που η πανδημία “πάγωσε” τις εκδηλώσεις. “Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena στην πρώτη διεθνή συναυλία από τότε που ο κορονοϊός σταμάτησε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομάδας του”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Είναι γνωστός ως πρέσβης της ελληνικής μουσικής

“Ο Βέρτης είναι γνωστός ως πρεσβευτής της ελληνικής μουσικής στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο, έχοντας κάνει παραστάσεις στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Ο Βέρτης αναμένεται επίσης να συνοδεύεται από τους Ισραηλινούς τραγουδιστές Sarit Hadad και Eyal Golan στο Bloomfield Stadium του Τελ Αβίβ, όπου έχει στο παρελθόν εμφανιστεί με την τραγουδίστρια Shlomi Shabbat, Idan Raichel και Itai Levy”, προσθέτει.

Τι είπε ο Κώστας Καραφώτης για τη δική του εμπειρία

«Πραγματοποιήσαμε την πρώτη μεγάλη συναυλία covid free σε ένα υπέροχο αμφιθέατρο στο Τελ Αβίβ και αισθανόμαστε υπέροχα. Οι άνθρωποι εδώ είναι έξω και στη θάλασσα. Προπονούνται, είναι με τα ποδήλατα, είναι με παρέες» ανέφερε ο Κώστας Καραφώτης που πήγε με την Πάολα πριν λίγο καιρό. Όλοι όσοι ήρθαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία ήταν πλήρως εμβολιασμένοι  Προκειμένου, μάλιστα, να τους επιτραπεί η είσοδος, ήταν υποχρεωμένοι να δείξουν το πιστοποιητικό του εμβολιασμού τους, το οποίο ήταν καταχωρημένο σε εφαρμογή στο κινητό τους.

«Μας ζήτησαν μοριακό τεστ 48 ώρες πριν πετάξουμε, κάναμε ένα ακόμα μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και πριν από λίγο έκανα ένα τρίτο για να φύγω από τη χώρα και να επιστρέψω στην Ελλάδα. Κάναμε, δηλαδή, τρία μοριακά τεστ μέσα σε τέσσερεις μέρες» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Οι Έλληνες καλλιτέχνες κυκλοφορούσαν απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, όπως ορίζουν τα μέτρα της χώρας. «Είμαστε οι πρώτοι ξένοι στο Ισραήλ που δεν έχουμε κάνει την καραντίνα. Έχουμε πάρει μία ειδική άδεια για τη συγκεκριμένη συναυλία. Αυτό σημαίνει, βέβαια, ότι δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω και να κλαμπάρουμε το βράδυ. Μπορούμε μόνο κάποιες πολύ συγκεκριμένες βόλτες να κάνουμε μεταξύ μας» κατέληξε ο Κώστας Καραφώτης.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις