Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Λεκάκης Άγριες Μέλισσες: Από πόσα κάστινγκ πέρασε για να πάρει το ρόλο του Άγγελου
LIFESTYLE

Νίκος Λεκάκης Άγριες Μέλισσες: Από πόσα κάστινγκ πέρασε για να πάρει το ρόλο του Άγγελου

Νίκος Λεκάκης Άγριες Μέλισσες: Από πόσα κάστινγκ πέρασε για να πάρει το ρόλο του Άγγελου

Στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος χθες ο Νίκος Λεκάκης, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες. Ο νεαρός ηθοποιός, που υποδύεται τον Άγγελο Φαναριώτη, αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στη δημοφιλή σειρά αποκαλύπτοντας από πόσα κάστινγκ πέρασε για να πάρει το ρόλο. Πως πήρε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες και πόσο θα βοηθήσει τη Σοφούλα στα επόμενα επεισόδια; Ούτε μία ούτε δύο αλλά πέντε φορές χρειάστηκε να περάσει από κάστινγκ ο Νίκος Λεκάκης για να πάρει το ρόλο του αγαπημένου εγγονού του Νέστωρα (Παύλου Ορκόπουλου).

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αποκάλυψε στον Αρναούτογλου: «πέρασα από κάστινγκ πέντε φορές. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ γιατί δείχνει ότι και ο σκηνοθέτης και η casting director και η δουλειά που πάει να γίνει, έχει έναν στόχο και θα σε περάσουν ξανά και ξανά μέχρι να είναι σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουν. Το πιστεύω πάρα πολύ. Για αυτό και το casting είναι αυτό που είναι. Είναι από τις πολύ λίγες φορές που εκτιμώ και σέβομαι ένα τεράστιο ποσοστό του casting».

Τι αποκαλύπτει για το μέλλον των Άγριων Μελισσών

Δεν έχω πληροφορίες ακόμα για το μέλλον του Άγγελου. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται ο Άγγελος να διακατέχεται από πολύ ηρωικές ιδέες, έρχεται και φέρνει τον δικό του κόσμο. Θα μπορούσε να ενοχλεί κάποιους αλλά δεν νομίζω πως είναι ο ήρωας που θα έβγαζαν από την μέση.» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο late night του ΑΝΤ1. «Περισσότερο στη Σοφούλα έχει στοχοπροσηλωθεί». «Δεν ξέρω αν έχει τελειώσει η ιστορία του Βόσκαρη, αλλά από τη στιγμή που έχει ευνουχηστεί, έχει πάρει μια διαδρομή». Όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόβλεψε να πάει ο Άγγελος στο μοναστήρι και να πάει τη Σοφούλα, ο Νίκος Λεκάκης απάντησε με χαμόγελο «δεν νομίζω…» «Από όσο έχω ψυχανεμιστεί ο Άγγελος είναι ένας χαρακτήρας που θεωρεί ότι η συνθήκη είναι διεκδικίσημη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις