Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Ευαγγελάτος εμβολιασμός: Ποιο έκανε, τα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου
LIFESTYLE

Νίκος Ευαγγελάτος εμβολιασμός: Ποιο έκανε, τα σχόλια της Τατιάνας Στεφανίδου

Νίκος Ευαγγελάτος εμβολιασμός: Δηλώνει πανευτυχής

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού στο Αττικό Νοσοκομείο σήμερα Τετάρτη 5/5, και στη συνέχεια μίλησε στο T-Live και στην Τατιάνα Σετφανίδου. Μάλιστα, δήλωσε ευτυχισμένος ενώ αποκάλυψε ότι έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Οι εμβολιασμοί με το εν λόγω εμβόλιο ξεκίνησαν σήμερα, και ο παρουσιαστής δεν έχασε την ευκαιρία, ενώ αποτελεί και από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν με το J&J στη χώρα.

«Καλημέρα! Χρόνια Πολλά! Επιτέλους, ήρθε η σειρά μου. Είναι μία άψογη διαδικασία, όπως σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα. Πανέτοιμοι οι άνθρωποι και εξυπηρετικότατοι, τελείωσα πάρα πολύ γρήγορα. Έκανα το εμβόλιο της Johnson & Johnson, είναι η πρώτη ημέρα. Αυτό μου έτυχε και το έκανα με πολλή χαρά. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό και καμία σκέψη. Είμαι ευτυχής. Έχει το πλεονέκτημα αυτό το εμβόλιο ότι είναι μονοδοσικό, αλλά είναι το ίδιο αποτελεσματικό όπως όλα. Τα εμβόλια είναι η μόνη λύση για την πανδημία. Γι’ αυτό ξαναλέω ότι έκανα το εμβόλιο χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έκανα το πρώτο εμβόλιο που μου έτυχε» είπε. Τις δηλώσεις του συζύγου της, δεν μπορούσε να μην σχολιάσει η Τατιάνα Στεφανίδου: «Από τους πρώτους. Μονοδοσικό. Καθάρισε ο Νίκος. εγώ από ότι ξέρω, μου έχει τύχει το Moderna. Το έχω καταλάβει από το διάστημα μεταξύ των δύο δόσεων».

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτά είναι τα συμπτώματα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου

To εμβόλιο του κορονοϊού έκανες εχθές, Δευτέρα του Πάσχα, η Άννα Μαρία Βέλλη. Σήμερα, έσπευσε να μας ενημερώσει για τις παρενέργεις και τα συμπτώματα που εμφάνισε μετά από την πρώτη δόση του εμβολίου. Η youtuber, που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 30-39 έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και ένα 24ωρο μετά έχει εμφανίσει τα παρακάτω συμπτώματα. «Ένα 24ωρο μετά την πρώτη δόση εμβολίου. Ανέβασα μέχρι 38,5. Ένιωθα λες και με είχε πλακώσει τρένο. Πήγαινα από τρέμουλο σε ζέστη *αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας ότι θα ξαναγίνουμε όπως πριν. Do it» έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη. Έτσι, έκανε έκκληση στους ακολούθους της να κάνουν το εμβόλιο.

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε ποιο εμβόλιο έκανε και τις παρενέργειες

Η Φαίη Σκορδά, εχθές έκανε γνωστό ότι εμβολιάστηκε για τον κορονοϊό, και σήμερα κατά την έναρξη της εκπομπής, μίλησε για την εμπείρια της. Συγκεκριμένα, έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, καθώς είναι 41 χρονών. Η μόνη παρενέργεια, που έχει μέχρι στιγμής της, είναι ότι την πονάει το σημείο που εμβολιάστηκε. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως έκλεισε ραντεβού και θα εμβολιαστεί για τον κορονοϊό την επόμενη εβδομάδα.

«Με ρωτάνε πάρα πολλοί ποιο εμβόλιο έκανα. Έκανα την πρώτη δόση λόγω ηλικίας, που είμαι 41, έκανα το AstraZeneca. Αυτή την επιλογή είχα και 17 Ιουλίου έχω τη δεύτερη δόση. Απλώς νιώθω πόνο στο μπράτσο» είπε η Φαίη Σκορδά.

φαίη σκορδά σε κίτρινο φοντο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις