Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου ηλικία: Η έκπληξη που της έκαναν για τα γενέθλιά της
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου ηλικία: Η έκπληξη που της έκαναν για τα γενέθλιά της

Κατερίνα Καινούργιου ηλικία: Τα πόσα έκλεισε η παρουσιάστρια;

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε γενέθλια την Πρωτομαγιά, αλλά οι συνεργάτες της δεν παρέλειψαν να της κάνουν σήμερα έκπληξη, την ώρα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε, αφού την έπιασαν τελείως απροετοίμαστη. Έσβησε το κεράκι της και αναφέρθηκε με χιούμορ στην ηλικία της. «Να κάνω ευχή… έχετε καταλάβει τι έχω κάνει. 36 να ξέρετε. 40 πλην τέσσερα!» είπε και ξέσπασαν σε γέλια οι συνεργάτες της.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι σε ώριμη ηλικία να κάνεις τα πάντα»! Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε με χιούμορ: «Μήπως παραωριμάζω; Παιδιά σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Η τούρτα “Μικρός Πρίγκιπας” είναι μαγευτική…» και συνεχίστηκαν οι εκπλήξεις, αφού οι συνεργάτες της της πρόσφεραν και μία υπέροχη ανθοδέσμη.

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η νέα φωτογραφία από την Κυριακή του Πάσχα

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης, φαίνεται να περνούν τέλεια μαζί και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το ζευγάρι γιόρτασε την Πρωτομαγιά τα γενέθλια της παρουσιάστριας, ενώ την Κυριακή του Πάσχα την πέρασαν στα νότια προάστια. Kατά τη διάρκεια της βόλτας τους με τα ποδήλατα, ο Φίλιππος της πρόσφερε μια εντυπωσιακή τούρτα, διακοσμημένη με πολύχρωμα λουλούδια, αλλά και ένα ποτήρι λευκό κρασί, για τα γενέθλιά της.

Η ίδια πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες και τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Έτσι, η παρουσιάστρια ανάρτησε την πιο γλυκιά φωτογραφία, όπου βλέπουμε τον Φίλιππο μαζί με το σκυλάκι τους. «My boys», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της. Η αδυναμία που τους έχει δεν μπορεί να κρυφτεί!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις