Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλέξης Παππάς – Αλέσια σχέση: Η σύντροφός του αποκάλυψε αν θα παντρευτούν
LIFESTYLE

Αλέξης Παππάς – Αλέσια σχέση: Η σύντροφός του αποκάλυψε αν θα παντρευτούν

Αλέξης Παππάς - Αλέσια σχέση: Διάβασε την κάρτα που της έστειλε

Η σύντροφος του Αλέξη Παππά, Αlessia Demetz, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», και στον Γιάννη Πουλόπουλο. Αποκάλυψε τι έκανε ο Αλέξης, μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 4, αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια.  «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μόλις μου έστειλε λουλούδια ο Αλέξης. Είναι όμορφα. Ξέρει ποια είναι τα αγαπημένα μου λουλούδια και αυτά είναι πολύ όμορφα», είπε και διάβασε την κάρτα που έγραψε για εκείνη ο Αλέξης Παππάς.

«Εύχομαι να σε βλέπω να χαμογελάς συνέχεια. Το όνειρό μου είναι να δω τα μάτια σου να λάμπουν από αγάπη. Άσε με να βοηθήσω να γίνει το θαύμα και εγώ είμαι αυτός που θα σε διαβεβαιώσει ότι δε θα τελειώσει ποτέ. Είμαι εγώ και η αγάπη μας που πάντα θα επιβιώνει», έγραφε η κάρτα. Ακόμη, σχολίασε τα μελλοντικά τους σχέδια.  «Μόλις βγει από την καραντίνα νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε. Η πρώτη ερώτηση που μου έκανε όταν έφυγε από το survivor ήταν “είσαι εκεί;” Και του απάντησα “φυσικά”. Ήταν σαν να με παρακαλούσε να μην του θυμώσω.  Τώρα για τον γάμο μας, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν συναντηθούμε, έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα. Είπαμε πως αν βρεθούμε και αρέσει ο ένας στον άλλο θα ερωτευτούμε τρελά, αν όχι θα φύγουμε μακριά».

Η ιδιαίτερη σχέση που έχουν

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Pop Up η όμορφη Αλέσια είπε πως έχουν μια ιδιαίτερη σχέση καθώς από κοντά έχουν συναντηθεί μόνο μια φορά στο Μονακό ενώ αποκάλυψε επίσης πως ο Αλέξης Παππάς της έχει κάνει πρόταση γάμου, τον οποίο όμως έχασε!

«Έχουμε μια ξεχωριστή σχέση. Γνωριστήκαμε τον Αύγουστο στο Μονακό και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κατά κάποιο τρόπο συγχρονιστήκαμε και μετά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Μένω στο Μόντε Κάρλο και μεταξύ Ντουμπάι, Μιλάνο και Παρίσι και δεν κατάφερα να τον συναντήσω, οπότε μιλάμε μέσω των social media. Ακόμα και τα απογεύματα με καλούσε στο τηλέφωνο και πέφταμε μαζί για ύπνο»!

Και συνέχισε: «Μου είπε τον Δεκέμβρη ότι πρόκειται να πάει στο Survivor και του είπα ότι είναι μια ευκαιρία για να εξελιχθεί και να βγει από τη ζώνη ασφαλείας. Ο Αλέξης μου είπε ότι θέλει να μοιραστεί μαζί μου ό,τι κάνει στη ζωή του. Πριν φύγει, λοιπόν, και κλείσει το τηλέφωνο, είπε ότι θέλει να μου ζητήσει μόνο ένα πράγμα: “Υποσχέσου ότι δεν θα δώσεις την καρδιά σου σε άλλον γιατί θέλω εγώ να την κερδίσω. Και έτσι αποφασίσαμε να περιμένουμε ο ένας τον άλλον»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις