Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Φάρμα: Τα πρώτα πλάνα από την είσοδό της στο ριάλιτι

LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Φάρμα: Τα πρώτα πλάνα από την είσοδό της στο ριάλιτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Φάρμα: Τα πρώτα πλάνα από την είσοδό της στο ριάλιτι

05.05.2021 | 15:57

Στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από την άφιξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο ριάλιτι «Φάρμα» συμπεριλαμβανομένων και των αντιδράσεων των συμπαικτών της. Την νέα παίκτρια στη «Φάρμα» ανέλαβε να ξεναγήσει ο Μπίλι, ο οποίος ανέφερε στην κάμερα ότι – όπως κατάλαβε – η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δεν ξέρει και πολλά από αγροτική ζωή. Η Κάτια Δέδε ανέφερε ότι είδε ξαφνικά μπροστά της την «ξανθιά κουκλάρα» Παναγιώταρου, ενώ η Κυριακή Κατσογρεσάκη έκανε «bonding» με γυμναστική και ασκήσεις για τους γλουτούς.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και είχε αποκαλύψει ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να πάρει μέρος στη «Φάρμα». «Μου κάνει κάτι λίγο πιο χαριτωμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα ριάλιτι. Είναι λίγο βουκολικό όλο αυτό το σκηνικό, το οποίο δεν μου φαίνεται τόσο σκληρό όσο το Survivor» είχε πει η Παναγιώταρου.

Ποια είναι η νέα παίκτρια της Φάρμας

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας και εργάστηκε ως μοντέλο, ενώ το 2018 η τηλεόραση μπήκε ενεργά στη ζωή της με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», όπου έφτασε στον τελικό. Η ιδιαίτερη εμφάνισή της και η επιλογή των «μεγαλόπρεπων» ρούχων που επέλεγε την κράτησαν για αρκετό καιρό μέσα στο παιχνίδι. Και η ίδια φροντίζει να κρατά ενήμερους τους φαν της ούσα αρκετά ενεργή στο Instagram. Ακόμη, το καλοκαίρι του 2019 συνεργάστηκε με το συγκρότημα Kings στο κομμάτι “papi”.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Φάρμα

Exit mobile version