Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ειδικός φρουρός τροχαίο Περιστέρι: Κατέληξε ο 21χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Ειδικός φρουρός τροχαίο Περιστέρι: Κατέληξε ο 21χρονος

Ειδικός φρουρός τροχαίο Περιστέρι: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 21χρονος

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί ο 21χρονος ειδικός φρουρός, που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι, τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα. Ο νεαρός ήταν στην ομάδα ΔΡΑΣΗ και επέστρεφε σπίτι του όταν ένα διερχόμενο όχημα παραβίασε το «κόκκινο» και έπεσε πάνωσ στον άτυχο αστυνομικό. Από την σφοδρή σύγκρουση κόπηκε ο στύλος του σηματοδότη, ενώ ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά.

Στην αρχή ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στον Ευαγγελισμό. Ο 21χρονος παρέμενε στο νοσοκομείο διασωληνωμένος, ενώ οι γιατροί κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να σώσουν τη ζωή του. Τελικά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο άτυχος νέος εξέπνευσε, αφού υπέκυψε στα τραύαματά του.

Το χρονικό του τροχαίου

Ο νεαρός αστυνομικός από τα Τρίκαλα, μαζί με δυο φίλους του επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα, όταν στην συμβολή των οδών Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι άλλο όχημα που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη καρφώθηκε πάνω του. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα του άτυχου ειδικού φρουρού αναποδογύρισε στο οδόστρωμα, εγκλωβίζοντάς τον σοβαρά τραυματισμένο. Οι δυο συνεπιβάτες βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι από το όχημα, όχι όμως και ο 21χρονος, για τον απεγκλωβισμό του οποίου χρειάστηκε η συνδρομή 10 ανδρών της πυροσβεστικής.

«Κατά τις 2-3 τα μεσάνυχτα ο Ανδρέας γυρνούσε σπίτι του. Σε μια διασταύρωση είχε πράσινο σηματοδότη και ο απέναντί του για να προλάβει το φανάρι, έτρεξε και τον χτύπησε στην πόρτα, στην πόρτα του οδηγού… Ο Ανδρέας ήταν με άλλα δυο παιδιά, φίλοι του. Και αυτός που χτύπησε τον Ανδρέα με το άλλο αμάξι, είχε και αυτός δυο άτομα μέσα», είπε στον ΑΝΤ1 ο ξάδερφος του 29χρονου. Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται και αυτός τραυματισμένος, ενώ συγκλονισμένοι είναι οι γονείς του νεαρού ειδικού φρουρού που ανήμερα του Πάσχα ενημερώθηκαν για το σοβαρό τροχαίο του παιδιού τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις