Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διάρρηξη Νέα Ερυθραία: Βίντεο μέσα από γνωστό εστιατόριο
ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη Νέα Ερυθραία: Βίντεο μέσα από γνωστό εστιατόριο

Διάρρηξη Νέα Ερυθραία: Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος

Mπορεί το άνοιγμα της εστίασης την περασμένη Δευτέρα να έφερε το χαμόγελο στα πρόσωπα των καταστηματαρχών οι οποίοι εδώ κι έξι μήνες κρατούσαν λόγω των αυξημένων μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού τις επιχειρήσεις τους κλειστές, ωστόσο κάποιοι την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας τους δεν στάθηκαν και τόσο τυχεροί. Σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Νέας Ερυθραίας σημειώθηκε η πρώτη διάρρηξη μετά το πράσινο φως από την Πολιτεία για το άνοιγμα της εστίασης. Λίγη ώρα κι μετά το κλείσιμο του καταστήματος κι ενώ οι εργαζόμενοι είχαν αποχωρήσει, ένας άνδρας κατάφερε να εισέλθει χωρίς να γίνει αντιληπτός στους εσωτερικούς του χώρους και να αρπάξει μέρος των εισπράξεων που βρίσκονταν στο ταμείο.

Ο άνδρας που φορούσε τζόκεϊ με γρήγορα βήματα πλησίασε το ταμείο της επιχείρησης κι όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο που κατάφερε να εξασφαλίσει το newsit.gr, με ένα φακό στα χέρια άρχισε να περιεργάζεται την ταμειακή μηχανή αλλά και τα συρτάρια που βρίσκονταν κάτω από αυτή. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να εντοπίσει το σημείο που βρίσκονταν τα χρήματα και αφού τα έβαλε στην τσέπη του, στη συνέχεια έκλεισε το φακό και κατευθύνθηκε προς την πόρτα του καταστήματος.

Τελικά έφυγε από αυτό χωρίς να γίνει αντιληπτός από κάποιον από τους κατοίκους της περιοχής. Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος και το υλικό έχει φτάσει στα χέρια των αστυνομικών αρχών που ψάχνουν να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις