Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 30χρονη έγκυος Αιτωλοακαρνανία: Συγκλονίζουν τα λόγια του συζύγου της
ΕΛΛΑΔΑ

30χρονη έγκυος Αιτωλοακαρνανία: Συγκλονίζουν τα λόγια του συζύγου της

30χρονη έγκυος Αιτωλοακαρνανία: Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του συζύγου της 30χρονης εγκύου από την Αιτωλοακαρνανία, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή μετά από πνευμονική εμβολή, την Μεγάλη Παρασκευή. Η άτυχη γυναίκα από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, βρισκόταν στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Σήμερα, ο σύζυγό της, Βασίλης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγωδία που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχαν να αποκτήσουν παιδί, τα προβλήματα που είχε η 30χρονη στην εγκυμοσύνη της, αλλά και στο μοιραίο βράδυ που τη βρήκε νεκρή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο σύζυγος της 30χρονης, καθώς γύρισε στο σπίτι από τη δουλειά του, άκουσε το ξυπνητήρι της γυναίκας του, που το είχε σε υπενθύμιση για να παίρνει τα χάπια της, να χτυπάει. Άρχισε να της φωνάζει, όμως δεν έπαιρνε απάντηση. Τελικά την βρήκε στο μπάνιο νεκρή. «Κοιτάω μέσα στο μπάνιο και τη βρήκα κάτω. Την πήρα στα χέρια μου και άρχισα να φωνάζω. Δεν είχε αίματα, αλλά ήταν μελανιασμένη παντού. Κάλεσα το ασθενοφόρο και ήρθε μέσα σε 15 λεπτά» είπε, και πρόσθεσε: «Ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Θέλαμε να κάνουμε τρία παιδάκια. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Άφησε την Αθήνα και ήρθε στο χωριό για να ζήσουμε μαζί. Πριν λίγες μέρες κάναμε όνειρα, λέγαμε πόσες πάνες θα αγοράσουμε. Μακάρι να μη συμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο».

 Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο «αντίο»

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας την 30χρονη Μαρία, η οποία πέθανε πριν από λίγες μέρες από μαζική πνευμονική εμβολή (απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας). Η κηδεία της 30χρονης, η οποία ήταν έγκυος στον 6ο μήνα τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας στις 12:00 το μεσημέρι.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις