Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – Ολυμπιακός: Νίκη για να είναι άνετος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης – Ολυμπιακός: Νίκη για να είναι άνετος

Άρης - Ολυμπιακός: «Θέλουμε το καλύτερο για τον Άρη και τον κόσμο του».

Στην καθοριστική σημασία που έχει για την προσπάθεια του Άρη να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι οι «κίτρινοι» έχουν την ευκαιρία με νίκη να αισθανθούν ξανά ασφάλεια και να είναι πολύ πιο άνετοι στη βαθμολογία.

Αφού εκτίμησε λοιπόν ότι δύσκολα θα ξεκινήσει στην επίθεση ο Μάνος (και απέκλεισε αυτό να συμβεί και με τον Μήτρογλου), αναφέρθηκε και στο θέμα της κατηγορίας για πλαστογράφηση του δελτίου του Λάσκοφ, τονίζοντας ότι ο Άρης έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία που θεωρεί ότι αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Ροζ: «Θέλουμε το καλύτερο για τον Άρη και τον κόσμο του»

Ο Λίντσεϊ Ροζ υποστήριξε πως άπαντες πρέπει να δώσουν το 200% στα επόμενα ματς, ώστε ο Άρης να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή του συμετοχή, λέγοντας πως όλοι θέλουν το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό είπε: “Πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να μείνουμε εκεί που είμαστε. Και επειδή στα προηγούμενα παιχνίδια δεν πήραμε πολλούς βαθμούς γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό”.

Για το τι πρέπει να έχει ο Αρης είπε: “Πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε και πάλι αυτό που κάναμε καλά και πριν. Ειδικά, στην άμυνα να είμαστε πιο συμπαγής ως σύνολο, ως ομάδα. Και από εκεί και πέρα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε”.

Για τις δυνάμεις που υπάρχουν είπε: “Μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να δίνουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια. Οι δυνάμεις είναι ίδιες σε όλες τις ομάδες οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Και ακόμη κι αν είμαστε κουρασμένοι ή όχι, θα πρέπει να δώσουμε το 200% σε κάθε παιχνίδι”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις