Ίκερ Κασίγιας υγεία: Στο νοσοκομείο λόγω ενοχλήσεων στην καρδιά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ίκερ Κασίγιας υγεία: Στο νοσοκομείο λόγω ενοχλήσεων στην καρδιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Ίκερ Κασίγιας υγεία: Μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο

05.05.2021 | 16:26

Ο πρώην τερματοφύλακας, Ίκερ Κασίγιας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μαδρίτης μετά από ενοχλήσεις στην καρδιά, ώστε να διαπιστώσει εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Οι γιατροί δεν ετνόπισαν κάποιο πρόβλημα στην καρδιά του, ωστόσο το άγχος που τον κατέβαλε ήταν μεγάλο αφού είχε υποστεί έμφραγμα το 2019 σε προπόνηση της Πόρτο. Έτσι, το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρα ήρθε πρόωρα. Ο Κασίγιας αυτή την στιγμή είναι πρεσβευτής της Ρεάλ Μαδρίτης, επιστρέφοντας μετά το τέλος της καριέρας του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την καρδιά του ο Ίκερ Κασίγιας ωστόσο συνεχίζονται, αφού είχε ξαναμεταφερθεί και την Τετάρτη (28/05) σε νοσοκομείο λόγω ενοχλήσεων στο στήθος. Πριν από μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με το περιοδικό HOLA, ένιωσε ξανά ενοχλήσεις ενώ έπαιζε παντέλ με φίλους του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί αμέσως σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Ευτυχώς για τον ίδιο δεν υπέστη κάποιο έμφραγμα και μετά από λίγες ώρες επέστρεψε στο σπίτι του.

Το χρονικό

Την Πρωτομαγιά του 2019, ο Ίκερ υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια προπόνησης με την Πόρτο. Ο 38χρονος τότε τερματοφύλακας ήταν αναγκασμένος να περιμένει τις ιατρικές εξετάσεις για να δει αν θα ξανάπαιζε ποτέ. Έτσι πέρασε, μέσα σε απραξία και καθεστώς αβεβαιότητας, όλη η αγωνιστική σεζόν 2019-2020, χωρίς να καθίσει λεπτό κάτω από τα δοκάρια. Η δύσκολη απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του ήρθε τον Αύγουστο του 2020, όταν έγινε σαφές πως δεν ήταν πια σε κατάσταση να παίζει. Η επαγγελματική περιπέτεια του Ίκερ επηρέασε και την προσωπική του ζωή.

Exit mobile version