Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Βασίλισσα Ελισάβετ παλάτι: Άγνωστοι εισέβαλαν στο κτήμα του Ουίνσδορ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βασίλισσα Ελισάβετ παλάτι: Άγνωστοι εισέβαλαν στο κτήμα του Ουίνσδορ

Βασίλισσα Ελισάβετ παλάτι: Ζευγάρι αγνώστων εισέβαλε στο κτήμα του Ουίνσδορ

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Παλάτι μετά την είδηση ότι δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο κτήμα του Ουίνδσορ. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων, έναν 31χρονο και την 29χρονη φίλη του, οι οποίοι φέρεται να σκαρφάλωσαν τους φράχτες στο κτήμα του Ουίνδσορ την περασμένη Κυριακή.

Η αστυνομία εντόπισε τους εισβολείς στον χώρο του οικήματος που περιλαμβάνει το εκκλησάκι All Saints, τον οποίο η βασίλισσα επισκέπτεται συχνά για περπάτημα και ιππασία. Το ζευγάρι συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Μεϊντενχέντ, αναφέρουν τα βρετανικά μέσα. Ωστόσο, αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Και δεύτερο περιστατικό

Μια πηγή πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα μεγάλο σφάλμα. Όλοι ήταν σε εγρήγορση μετά τον πρώτο εισβολέα, και τώρα συμβαίνει αυτό. Είναι ασυγχώρητο. Το ζευγάρι περιπλανιόταν στον χώρο πολύ ώρα μέχρι να φτάσει η αστυνομία». Ένα άλλο περιστατικό σημειώθηκε έξι ημέρες νωρίτερα, όταν μία γυναίκα πέρασε το χώρο της βασιλικής οικίας χωρίς να την προσέξουν οι φρουροί.

Ο Κεν Γουόρφ, αξιωματικός προσωπικής προστασίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα για επτά χρόνια, είπε: «Είναι εντελώς απαράδεκτο και καθιστά τη βασίλισσα ευάλωτη. Αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις