Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Emily in Paris σεζόν 2: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα, τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Emily in Paris σεζόν 2: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα, τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Emily in Paris σεζόν 2: Η ανάρτηση που μας αφήνει με αγωνία

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, «Emily in Paris», μας ταξίδεψε νοητικά στην Γαλλία μέσα στην καραντίνα, και μας έκανε να κολλήσουμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η σειρά αφηγείται την ιστορία μιας διαφορετικής πανέμορφης, νεαρής γυναίκας, της Emily από το Σικάγο, η οποία μετακόμισε στο Παρίσι. Η Λίλι Κόλινς πρωταγωνιστεί ως Έμιλι Κούπερ, και μετακομίζει στο Παρίσι για να εργαστεί σε μια γαλλική εταιρεία μάρκετινγκ. Εκεί, είναι πεπεισμένη να καταφέρι να φέρει μια «αμερικανική οπτική» στην εταιρεία. Μετά από πολλά ευτράπελα που ακολούθησαν η σειρά μας άφησε να περιμένουμε με αγωνία πως θα συνεχιστεί. Μάλιστα, τα γυρίσματα της σεζόν 2 έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η σειρά μόλις ανανεώθηκε, αλλά ο δημιουργός της μιλά ήδη για την πλοκή της επόμενης σεζόν. “Στη σεζόν 2, η Emily θα είναι περισσότερο μέρος του κόσμου στον οποίο ζει. Θα είναι περισσότερο κάτοικος της πόλης”, δήλωσε ο Darren Star στο OprahMag.com. «Θα έχει προσγειωυθεί στην πραγαμτικότηα. Κάνει μια ζωή εκεί. “Ο Star προφανώς επίσης «άφησε» να εννοηθεί στο OprahMag.com ότι το προσωπικό του γράφει ήδη τις μελλοντικές σεζόν της παράστασης πέρα ​​από την πρώτη, κάτι που μας προιδεάζει για το μέλλον της σειράς. Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν επηρεάστηκαν από την πανδημία COVID-19, η οποία προφανώς καθυστέρησε πολλές παραγωγές. Η παραγωγωή ανακοίνωσε ότι οι ηθοποιοί επιστρέφουν στη δουλειά με μια εξαιρετικά χαριτωμένη ανάρτηση στο Instagram (από τη Sylvie!).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Η ανακοίνωση για την δεύτερη σεζόν

“Σας γράφουμε για να σας ενημερώσουμε ότι το συμβόλαιο της Emily Cooper έχει ανανεωθεί με ημερομηνία έναρξης στις 3 Μαΐου 2021. Σύμφωνα με την προηγούμενη αλληλογραφία μας, αποτελεί ένα πλεονέκτημα για το SAVOIR και ελπίζουμε ότι η Έμιλι θα συνεχίσει να έχει αντίκτυπο στους πελάτες μας, οι οποίοι αναμένουν συγκεκριμένα αποτελέσματα από την εταιρεία μας. Καθώς συχνά συνεργαζόμαστε με πολύ μοναδικές μάρκες, ελπίζουμε ότι η Έμιλι θα συνεχίσει να ενσωματώνεται πολιτισμικά εδώ. Θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για την πρόοδο και τα επιτεύγματά της μέσα στους επόμενους μήνες. ”

Σε μια συνέντευξη, ο Λούκας Μπράβο, ο οποίος παίζει τον Gabriel, υπαινίχθηκε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν ακόμη περισσότερα ερωτικά τρίγωνα μεταξύ της Καμίλ και της Έμιλι. «Έχουμε μια υπέροχη γκάμα χαρακτήρων», δήλωσε ο Star στο Vanity Fair για τα σχέδιά του για τη σεζόν 2. Θα ήθελα να επικεντρωθούμε και στο υπόλοιπο καστ και να τους ανακαλύψουμε. Σίγουρα έχω πολλές σκέψεις για το πού θα ήθελα να δω τα πράγματα να πηγαίνουν και ξέρω ότι υπάρχει πολλή ιστορία για να καλύψω. Δεν πιστεύω, ως Αμερικανός, ότι νιώθεις σαν στο σπίτι σου στο Παρίσι. Όσον αφορά τη δεύτερη σεζόν, σίγουρα υπάρχουν πολλοί δρόμοι που πρέπει να εξερευνηθούν. ”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις