Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες σήμερα 4/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες σήμερα 4/5: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Άγριες Μέλισσες σήμερα 4/5: Μια άγρια συμπλοκή στο χωριό φέρνει αναστάτωση στους Σεβαστούς

Άγριες Μέλισσες σήμερα 4/5/21 Επεισόδιο 133: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης; Εχθές είδαμε ότι ο Μελέτης έκανε μια τρομερή ανακάλυψη και αυτή αφορούσε τον Δούκα Σεβαστό. Ο ισχυρός άντρας της οικογένειας αποδείχθηκε ότι εκείνος ήταν ο δολοφόνος του Θέμελη. Σήμερα, όμως, ο κόσμος του Μελέτη καταρρέει μαθαίνοντας το αποτρόπαιο έγκλημα του Δούκα. Ακόμα αποκάλυψη θα τον συγκλονίσει. Τι θα κάνει στην συνέχεια; H Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα. Στο μοδιστράδικο οι γυναίκες βρίσκονται σε πυρετό εργασίας ενώ η Ασημίνα αναλαμβάνει να βοηθήσει κι εκείνη στο νέο εγχείρημα της Ουρανίας.

O Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει για τη Λάρισα όμως το εγχείρημά του δεν πάει όπως το υπολόγιζε. Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, προκαλώντας την οργή του Λάμπρου. Ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη. Θα καταφέρει ν’ αποσπάσει απ’ το στόμα της το ένοχο μυστικό; Μια άγρια συμπλοκή στη μέση του χωριού, θα φέρει καινούρια αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών.

Τι θα γίνει με τον Μπάμπη και την Ασημίνα

Όσον αφορά το Μπάμπη και την Ασημίνα, ο τηλεοπτικός Μπάμπης μιλώντας μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του σχετικά με το μέλλον του στο Διαφάνι και τη σχέση του με την Ασημίνα, είχε αποκαλύψει:

«Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ ο Μπάμπης μαζί με την Ασημίνα. Σαν Γιάννης θέλω να είναι μαζί ή να σταματήσει αυτό. Βλέπω το σίριαλ και λέω ρε Μπάμπη πάρε την απόστασή σου, θα πληγωθείς και άλλο. Είναι κάτι το οποίο το έχω περάσει, να ποθώ δηλαδή έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Του χρόνου θα είμαι στη σειρά. Δεν έχω υπογράψει κάτι, αλλά είμαστε στο να είμαι. Μου αρέσει γιατί θα μπούμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για μην ελληνική ιστορία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Βασιλώττος.

Άγριες Μέλισσες σήμερα 4/5 trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις