Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θέμης Κανέλλος – Big Brother: Ξεσπά και μιλά για τις απειλές που έχει δεχτεί
LIFESTYLE

Θέμης Κανέλλος – Big Brother: Ξεσπά και μιλά για τις απειλές που έχει δεχτεί

Θέμης Κανέλλος - Big Brother: Η νέα ανάρτηση που έκανε με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια

Ο 18χρονος, Θέμης Κανέλλος, που τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother, ξεσπά στο Instagram. Συγκεκριμένα, με αφορμή κάποια κακόβουλα σχόία που δέχθηκε για τις αναρτήσεις του, δημοσίευσε μια αποκαλυπτική του φωτογραφία, και έγραψε: «Να φοβηθω? Εγω? Που στα 13 μου όταν ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι πουσ*ς? Του απάντησα με περηφάνια -Ναι Είμαι.. Και με έσπασε στο ξύλο.. εγώ? που στα 15 πήγαινα σχολείο με μακιγιάζ και ένιωθα πιο ΘΕΑ από ποτέ και ας έπαιρνα σχόλια στο Youtube που μου έλεγαν να πεθάνω.. εγώ?

Που αμέτρητες φορές που με ειχαν διώξει οι γονείς μου απο το σπίτι απλα επειδή ήμουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΣ και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΟΥΝ για τον ευατο μου.. Εγω? Που στα 18 αποφάσισα να παω κόντρα σε οτι πιστεύει ΟΛΗ η ΣΚ@ΤΟκοινωνια και να βγω δημόσια στην τηλεοραση και να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό για να εχουμε επιτέλους ορατότητα? Εεε Οχι αγαπη εγω δεν φοβάμαι μερικές αναφορές, εγώ έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι.. Δεν Φοβάμαι και δεν θα έπρεπε ΚΑΝΕΙΣ να φοβάται».

 

«Όταν βγήκα από το Big Brother, μου τηλεφώνησε η μητέρα μου κλαίγοντας»

Ο Θέμης Κανέλλος, μίλησε για τους γονείς του και τις προσπάθειες που έκαναν να τον αποδεχτούν. Επίσης, για το γεγονός ότι έφυγε από το σπίτι όταν ήταν δεκαπέντε ετών και για τις σχέσεις τους, έπειτα από τη συμμετοχή του στο «Big Brother» του ΣΚΑΪ. «Όταν κατάλαβα ότι είμαι γκέι, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δεν είχα κάποιο ταμπού. Με τη βοήθεια του ψυχολόγου μου, κατάφερα να τα βρω καλύτερα με τον εαυτό μου και όλο αυτό να το μεταδώσω και σε άλλους ανθρώπους. Γιατί δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να μην έχεις την αποδοχή των γονιών σου. Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί, έκλαιγα, πήγαινα στο σχολείο και δεν ήθελα να φύγω. Εκεί ήμουν πιο αποδεκτός απ’ ότι ήμουν στο σπίτι μου. Για κάποιους το σχολείο ήταν κόλαση, για μένα, όμως, ήταν το σπίτι μου» ανέφερε, αρχικά, ο πρώην παίκτης του «Big Brother».

«Ναι, παλιότερα με είχαν διώξει οι γονείς μου από το σπίτι. Δεν είχα φύγει από μόνος μου. Είναι πρόβλημα στα δεκαπέντε σου να μην έχεις πού να μείνεις. Να είσαι μέσα στο κρύο, να μην έχεις λεφτά και να μην έχεις να φας. Μετά που βγήκα από το παιχνίδι με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου κλαίγοντας. Είχα πάει στο σπίτι της κολλητής μου και ξαφνικά βλέπω μία κλήση από τη μητέρα μου. Το σηκώνω και άρχισε να κλαίει. Δεν γίνεται πλέον να γυρίσω στο σπίτι μου για πολλούς λόγους. Έχω γίνει δεκαοκτώ ετών και πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου. Το είχαμε πει και πριν μπω στο Big Brother ότι μόλις γίνω δεκαοκτώ θα φύγω από το σπίτι» πρόσθεσε ο Θέμης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις