Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 4/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 4/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!

Survivor spoiler ασυλία 4/5: «Φωτιά» παίρνει απόψε το ριάλιτι επιβίωσης μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα ασυλίας

Survivor spoiler ασυλία 4/5: Οι εντάσεις, οι ίντριγκες και οι ανατροπές δεν θα λείπουν ούτε από το επεισόδιο της Τρίτης (4/5) στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας (3/5), η ομάδα που τα κατάφερε και κέρδισε την πρώτη ασυλία μαζί με το πασχαλινό γεύμα ήταν η Κόκκινη. Οι Μπλε παίκτες, έχοντας περάσει νηστικοί το Πάσχα τους στον Άγιο Δομίνικο πέρασαν από την διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου παίκτη προς αποχώρηση. Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αναδείχθηκε ο James Καφετζής, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών της ομάδας του.

Survivor spoiler ασυλία 4/5: Στο στόχαστρο ο Τζέιμς

Σύμφωνα με τα spoilers, στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης, όπως δείχνει και το trailer συνεχίζονται οι εντάσεις και οι καβγάδες και στο… στόχαστρο για ακόμη μια φορά θα βρεθεί ο James Καφετζής. Στον τάκο μαζί με τον James αναμένεται να δούμε τον Παύλο Γαλακτερό και τον Νίκο Μπάρτζη, μιας και ο ένας εκ των δυο θα προκύψει από την υπόδειξη που θα κάνει ο Γιώργος Κόρομι, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία.

Survivor spoiler ασυλία 4/5: To trailer

Survivor spoiler ασυλία 4/5: Ποιοι κερδίζουν!

Πάμε όμως στην ουσία! Για ακόμη μία φορά η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που θα πάρουν και τη δεύτερη ασυλία και θα είναι ήσυχοι αυτή την εβδομάδα. Μένει να δούμε τα spoilers να επιβεβαιώνονται για ακόμη μια φορά ή να υπάρχουν μεγάλες ανατροπές στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Από την άλλη εβδομάδα οι «μπλε» θα έχουν στο παιχνίδι της ψηφοφορίας και τις γυναίκες, εξάλλου μία αποχώρηση θα απομένει για να μείνουν οι 10 και ν’ αρχίσουν τα ατομικά αγωνίσματα.

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος «έδειξε» την τελική τριάδα

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor τη Μεγάλη Εβδομάδα και επιστρέφοντας στην Ελλάδα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ. Εκεί, ο… ζαχαροπλάστης του φετινού παιχνιδιού αποκάλυψε πως είχε κάνει τέσσερις φορές αίτηση για να μπει στο παιχνίδι. Παράλληλα, είπε πως όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του, δεν το πίστευε καθώς «εγώ ακόμα μπορούσα, έλεγα δεν μπορεί να είμαι εγώ».

Σύμφωνα με τον Κώστα Παπαδόπουλο η κίνησή του να αγκαλιάσει και την κόκκινη ομάδα στην αποχώρηση ήταν απόλυτα λογική αφού όπως σχολίασε πέρασε μαζί τους 4,5 μήνες. Στη συνέχεια, έκανε τη δική του πρόβλεψη για το ποια θα είναι η τελική τριάδα του φετινού Survivor. «Για τριάδα προβλέπω πως θα είναι ο Ηλίας, ο Σάκης και ο Κόρομι», είπε χαρακτηριστικά. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι άφησε εκτός τόσο τον Τζέιμς Καφετζή όσο και τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά και το γεγονός ότι προέβλεψε πιθανό καυγά ανάμεσα στους δυο αχώριστους – μέχρι τώρα – παίκτες του φετινού ριάλιτι.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε τα πάντα αναφορικά με το φετινό Survivor, όπως και την περιβόητη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τα όσα είχε αναφέρει για την Ασημίνα Ιγγλέζου. «Είναι αλήθεια πως έπεφταν τα μαλλιά της Ασημίνας. Κοιμόταν δίπλα μου και το σεντόνι γέμιζε με ξανθές τρίχες», είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε αν έλεγε αλήθεια για το θέμα ή αν το έκανε για να την επηρεάσει ψυχολογικά.

Survivor 4: Το Twitter γλέντησε τους Ηλία και Τριαντάφυλλο για το φιλί στο στόμα

Highlight του επεισοδίου της Δευτέρας του Πάσχα στο Survivor 4 ήταν το απρόσμενο φιλί στο στόμα μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου και του Τριαντάφυλλου. Όλα έγιναν εξαιτίας εξαιτίας της ανέλπιστης χαράς στο αγώνισμα ασυλίας που είχε έπαθλο ένα λαχταριστό πασχαλινό γεύμα με αρνί και μπύρες. Πιο συγκεκριμένα την ώρα που οι Κόκκινοι είχαν προβάδισμα με σκορ 7-0 εναντίον των Μπλε, η χαρά του Ηλία Μπόγδανου και του Τριαντάφυλλου ήταν τόσο μεγάλη που φιλήθηκαν στο στόμα με τους συμπαίκτες τους να γελούν.

Φυσικά το πλάνο συζητήθηκε στο Twitter με τους χρήστες να παρομοιάζουν τους παίκτες με Αννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, που είχαν επίσης φιληθεί στο στόμα στη συνάντησή τους στο J2US. Όμως κάποιοι δεν παρέλειψαν να κράξουν τον Ηλία σχολιάζοντας πως γύρισε την μπιφτέκα καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές στο παρελθόν που είχε έρθει σε ρήξη με τον Τριαντάφυλλο.

Δείτε μερικά tweets για το φιλί μεταξύ Ηλία Μπόγδανου και Τριαντάφυλλου:

https://twitter.com/Axortagifagana/status/1389323502038228994?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1389323502038228994%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FAxortagifagana2Fstatus2F1389323502038228994provider%3Dtwitter

https://twitter.com/eelha0/status/1389314652748881931?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1389314652748881931%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Foembed%3Furl%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Feelha02Fstatus2F1389314652748881931provider%3Dtwitter

Έντονη αντίδραση από Λιάγκα και Περρή: Τα έχουμε δει όλα

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασαν στο Πρωινό οι Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής τα πλάνα από το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor, με τους Ηλία Μπογδάνο και Γιώργο Ασημακόπουλο να βγάζουν τα μαγιό τους και να βουτούν γυμνοί στη θάλασσα. «Αλήθεια, είναι ώρες ώρες που δεν έχουμε τι να πούμε γιατί αυτό που βλέπουμε ξεπερνάει την οποιαδήποτε φαντασία. Αυτή η συζήτηση γίνεται σε παιδάκια δημοτικού και ντρέπονται, μετά λένε δεν την έκανα τη συζήτηση, εσύ την άρχισες, εγώ απλώς συμμετείχα.

Μεγάλοι άνθρωποι να βγάζουν κα να συγκρίνουν τους πωπούς τους και μετά ο άλλος να λέει ότι εγώ έχω κάτι… Δεν γίνονται αυτά, είναι ενός επιπέδου που δεν χρειάζεται να το δείχνουμε στην τηλεόραση γιατί δείχνει έλλειψη ιδεών και εκπέμπει πολύ χαμηλό πράγμα, είναι πολύ άσχημο. Δεν έχεις τι να πεις. Λες… είδαμε κι αυτό; Τα έχουμε δει όλα, βλέπουμε κι αυτό», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε τα εξής:

«Δύο παίκτες να συγκρίνουν τα οπίσθιά τους; Είναι αστεϊσμοί παιδικοί που γίνονται αποδεκτοί σε μια παρέα που αυτή είναι η αισθητική της. Αλλά τώρα, σε ένα πρόγραμμα τέτοιου επιπέδου, εννοώ τηλεθέαση επιπέδου, να ακούγονται και να προβάλλονται αυτά…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις