Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef: Δείτε τον στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση
LIFESTYLE

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef: Δείτε τον στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef: Σε ποια εκπομπή είχε εμφανιστεί πρώτη φορά

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένας από τους τρεις αγαπημένους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef». Μπορεί να τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από εκεί, ωστόσο ανέκαθεν ήταν ένας σπουδαίος σεφ. Μάλιστα, η πρώτη του εμφάνιση στη μικρή οθόνη δεν έγινε από την συχνότητα του Star και από την εκπομπή «MasterChef». Προς έκπληξη όλων μας, ο σεφ είχε εμφανιστεί και σε μαγειρική εκπομπή του ΣΚΑΙ το 2014. Είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Chef στον αέρα» της Έλενας Ψυχούλη, και μπορούμε να πούμε ότι παραμένει ίδιος.

Στο ευρύ κοινό δεν ήταν τόσο γνωστός έως τώρα, αλλά μέτραγε ήδη επιτυχίες στον χώρο του. Η οικοδέσποινα έκανε χιουμοριστικές ερωτήσει στον Χριστόφορο Πέσκια, όπως «πού βρήκες Γιαπωνέζο με τέτοιο όνομα;», και αυτός ανταποκρινόταν το ίδιο. Άλλωστε μας έχει αποδείξει ότι έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Ακόμα, τον ακούσαμε να μιλάει και για τη μετανάστευση της οικογένειάς του στην Ελλάδα και το πόσο καλά φτιάχνει η μαμά του μουσακά.

MasterChef 5: Αυτός είναι ο μισθός των κριτών

Οι αγαπημένοι μας κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πανος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς και το MasterChef πάνε μαζί. Ο ρόλος τους στο ριάλιτι μαγειρικής είναι πολύ σημαντικός και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε. Πολλές φορές καλούνται να δοκιμάσουν πιάτα, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σερβίρονταν. Η αποζημίωση που λαμβάνουν, λοιπόν, θα πρέπει να είναι αντάξια της δουλειάς τους. Ο μισθός τους φτάνει από 60.000 έως και 80.000 για κάθε σεζόν, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται.

Με κομμένη την ανάσα οι φίλοι του MasterChef5 περιμένουν τις εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη. Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε τα τρία χειρότερα πιάτα στην δοκιμασία του MasterChef είχαν η Ανούς, ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης, οι οποίοι και βρίσκονται ένα βήμα από την έξοδο. Οι τρεις μάγειρες είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση και θα παλέψουν σε μία μαγειρική δοκιμασία δίχως αύριο. Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις τους θα φορέσουν τις μαύρες τους ποδιές και θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, μία θέση στους εννέα καλύτερους του φετινού MasterChef. Η κριτική των Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη, θα είναι αμείλικτη. Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις