Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Η έξοδος και η γλυκιά αφιέρωση για τα γενέθλια του ηθοποιού
LIFESTYLE

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης: Η έξοδος και η γλυκιά αφιέρωση για τα γενέθλια του ηθοποιού

Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Η γλυκιά ευχή της ηθοποιού στον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του

Οι μέρες που διανύουμε είναι γεμάτες αλλαγές. Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει καλά – καλά ότι άνοιξε η εστίαση. Μόλις χτες ήταν η πρώτη μέρα που αρχίσαμε να κλείνουμε κάποιο τραπέζι στον εξωτερικό χώρο κάποιου μαγαζιού. Οι περισσότεροι, αν και δηλώνουν τους ενδοιασμούς τους, άδραξαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μέρα τους σε κάποιο από τα αγαπημένα τους μαγαζιά, ανασύροντας στο μυαλό τους τις εποχές προ πανδημίας που όλα αυτά ήταν δεδομένα.

Χτες, όμως, είχε γενέθλια και ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός έγινε 56 ετών και φυσικά η αγαπημένη του Σμαράγδα Καρύδη δεν έχασε την ευκαιρία να του κάνει μία αφιέρωση στον λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτήν εικονίζεται ο ηθοποιός με μία τούρτα, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Τα σχόλια διασήμων φίλων τους

Όπως είθισται, βέβαια, τη φωτογραφία ακολούθησε και μία περιγραφή της Καρύδη, η οποία έλεγε: «Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στο πιο καλό παιδάκι του κόσμου».

Πρόκειται για μία από τις κατά γενική ομολογία πιο γλυκές αναρτήσεις που έχουμε δει να γίνονται στη διάσημη πλατφόρμα και, πέρα από τον απλό κόσμο, πολλοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Τζένη Μπαλατσινού που άφησε ένα αξιολάτρευτο και πολύ γλυκό σχόλιο. Η ίδια σχολίασε: «Το καλύτερο παιδάκι της τάξης»

Η Πέγκυ Ζήνα με τη σειρά της σχολίασε «Να τον χαίρεσαι φωτεινό μου πλάσμα να είστε πάντα έτσι» ενώ και η Ειρήνη Παπαδοπούλου πιο λακωνικά σχολίασε «Πολύχρονος»

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις