Αθήνα

°C

Τετάρτη

05

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Παπαδόπουλος Survivor: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση του
LIFESTYLE

Κώστας Παπαδόπουλος Survivor: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση του

Κώστας Παπαδόπουλος Survivor: Αποκάλυψε όσα έγιναν στο παιχνίδι

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο «Love it». Ο ζαχαροπλάστης του Survivor 4 μίλησε για όλα όσα περιμέναμε. Αναφέρθηκε στην στους καβγάδες,  στην σχέση  Σάκη – Μαριαλένα, αλλά και στον James Καφετζή και στον Νίκο Μπάρζτη. «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν μου το ανακοίνωσε ο Λιανός έλεγα δε μπορεί. εγώ ακόμη μπορούσα. Δε μπορούσα να μην αγκαλιάσω την κόκκινη ομάδα, ήμασταν 4,5 μήνες μαζί. Δε ψηφίζαμε μόνο αγωνιστικά. Στην ομάδα των Μπλε ο James δεν πρόσφερε κάτι.

Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κ@λοτούμπα. Αλλά είναι αίσθημα αυτό. Ήταν δυο χρόνια μαζί. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ενωθήκαν απέναντι στον James και τον Νίκο. Έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά σε φιλικό επίπεδο. Αυτό έχω παρατηρήσει. Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε και τον Σάκη που είναι μέσα. Είναι κυρία. Ο Σάκης ίσως να έχει κάποια αισθήματα. Ο James ήταν καλύτερος στατιστικά. Ο Παππάς ήθελε να τον αλλάξει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα έρχεται δεύτερος. Υπάρχει άλλος έξω.

Η πρόβλεψη για την τελική τριάδα

Ο Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν κάποιος συζητάει με τον James, ο Νίκος νευριάζει. Ο Νίκος δεν έχει άλλον φίλο. Ποτέ δεν μας είπαν ο Νίκος με τον James τι να ψηφίσουμε. Ο Παύλος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά επηρεάζεται. Δεν του αρέσουν οι καβγάδες και οι εντάσεις. Η Ελένη είναι το καλύτερο κορίτσι. Πλένει πάντα όλων τα πιάτα και τις κούπες.

Είναι αλήθεια πως έπεφταν τα μαλλιά της Ασημίνας. Η Ασημίνα κοιμόνταν δίπλα μου και όλο το σεντόνι ήταν ξανθές τρίχες. Τριάδα προβλεπω πως θαα είναι ο Ηλίας, ο Σάκης και ο Κόρομι. Όταν γίνει η ένωση μπορεί να μαλώσουν ο Νίκος με τον James. Είχα κάνει 4 φορές αίτηση για να μπω στο Survivor» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις