Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Μαρία Βέλλη εμβολιασμός: Αυτά είναι τα συμπτώματα μετά την πρώτη δόση
LIFESTYLE

Άννα Μαρία Βέλλη εμβολιασμός: Αυτά είναι τα συμπτώματα μετά την πρώτη δόση

Άννα Μαρία Βέλλη εμβολιασμός: Τι συμπτώματα εμφάνισε

To εμβόλιο του κορονοϊού έκανες εχθές, Δευτέρα του Πάσχα, η Άννα Μαρία Βέλλη. Σήμερα, έσπευσε να μας ενημερώσει για τις παρενέργεις και τα συμπτώματα που εμφάνισε μετά από την πρώτη δόση του εμβολίου. Η youtuber, που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 30-39 έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και ένα 24ωρο μετά έχει εμφανίσει τα παρακάτω συμπτώματα. «Ένα 24ωρο μετά την πρώτη δόση εμβολίου. Ανέβασα μέχρι 38,5. Ένιωθα λες και με είχε πλακώσει τρένο. Πήγαινα από τρέμουλο σε ζέστη *αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας ότι θα ξαναγίνουμε όπως πριν. Do it» έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη. Έτσι, έκανε έκκληση στους ακολούθους της να κάνουν το εμβόλιο.

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε ποιο εμβόλιο έκανε και τις παρενέργειες

Η Φαίη Σκορδά, εχθές έκανε γνωστό ότι εμβολιάστηκε για τον κορονοϊό, και σήμερα κατά την έναρξη της εκπομπής, μίλησε για την εμπείρια της. Συγκεκριμένα, έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, καθώς είναι 41 χρονών. Η μόνη παρενέργεια, που έχει μέχρι στιγμής της, είναι ότι την πονάει το σημείο που εμβολιάστηκε. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως έκλεισε ραντεβού και θα εμβολιαστεί για τον κορονοϊό την επόμενη εβδομάδα.

«Με ρωτάνε πάρα πολλοί ποιο εμβόλιο έκανα. Έκανα την πρώτη δόση λόγω ηλικίας, που είμαι 41, έκανα το AstraZeneca. Αυτή την επιλογή είχα και 17 Ιουλίου έχω τη δεύτερη δόση. Απλώς νιώθω πόνο στο μπράτσο» είπε η Φαίη Σκορδά.

Η περιπέτεια με τον κορονοϊό

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 εμβολιάστηκε μετά και από την περιπέτεια που πέρασε πέρσι, καθώς είχε νοσήσει από τον ιό στην πρώτη καραντίνα το Μάρτη του 2020 και ήταν ασυμπτωματική. Μάλιστα, είχε αναφέρει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αυτή, αφού φοβόταν να μην κολλήσει τα παιδιά της και τους δικούς της ανθρώπους. «Δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα, σκεφτόμουν και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι υπήρχε μια κόπωση μεγάλη. Δεν είχα άλλα συμπτώματα. Εγώ έκανα το τεστ για λόγους προσωπικούς. Με ανησυχούσε όλη αυτή η ιστορία. Ήθελα να δω αν έχω, δεν έχω», είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συνεχίζοντας: «Έχω αντισώματα. Το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό. Δεν το ξέρεις αν κολλάει τώρα ή όχι. Φοράω συνεχώς μάσκα. Κανείς δεν μου λέει αν θα το κολλήσεις ξανά ή όχι». Έτσι, δεδομένου της εμπειρίας της η Φαίη Σκορδά δεν έχασε την ευκαιρία και εκμεταλλεύτηκε την αργία της επόμενης μέρας του Πάσχα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις