Μπίλι Άιλις κακοποίηση: Αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα όταν ήταν ανήλικη

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπίλι Άιλις κακοποίηση: Αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα όταν ήταν ανήλικη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Μπίλι Άιλις κακοποίηση: Όσα ανέφερε σε συνέντευξή της

03.05.2021 | 11:05

Μια συνταρακτική αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξη της  η 19χρονη τραγουδίστρια, Μπίλι Άιλις, αφού φωτογραφήθηκε για την βρετανική Vogue. Συγκεκριμένα, μίλησε για τις έως τώρα εμπειρίες της, για την ζωή της, αποκάλυψε ότι δέχθηκε κακοποίηση σε μικρή ηλικία. Είπε στο περιοδικό ότι είχε κακοποιηθεί από κάποιον όταν ήταν ανήλικη, αλλά δεν ήθελε να δώσει λεπτομέρειες εκτός από το να επισημάνει ότι «δεν άνηκε στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας».

Η Άιλις συμμετείχε στη συνέντευξη μετά την κυκλοφορία του νέου της single «Your Power», το οποίο λέει ότι αναφέρεται «σε ανθρώπους που εκμεταλλεύονται – κυρίως άνδρες». Μιλώντας στη Vogue, η Άιλις εξήγησε ότι όταν ήταν νεότερη δεν είχε συνειδητοποιήσει «γιατί η ηλικία είχε σημασία», αλλά από τότε που μεγάλωσε κατάλαβε πόσο λάθος ήταν. Είπε χαρακτηριστικά: «Συνήθιζα να μην καταλαβαίνω γιατί έχει σημασία η ηλικία. Και, φυσικά, νιώθεις έτσι όταν είσαι νέος, γιατί νιώθεις ότι είσαι πλέον μεγάλος. Νιώθεις σαν να είσαι τόσο ώριμος και ξέρεις τα πάντα. ” Συνέχισε να λέει: «Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι μπορείς να μεγαλώσεις και να συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου».

Τι ανέφερε για την κακοποίηση

Η νικήτρια του βραβείου Grammy είπε ότι οι στίχοι στο τραγούδι της, «When I Was Older» εξακολουθεί να αντηχεί μέσα της, και εξηγεί: “Ήθελα να πω ότι δεν έχει σημασία ποιος είσαι, ποια είναι η ζωή σου, η κατάστασή σου, από ποιους περιβάλλεσαι, πόσο δυνατός είσαι, πόσο έξυπνος είσαι. Μπορούν πάντα να σε εκμεταλλευτούν. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στον κόσμο της κακοποίησης ή του νόμιμου βιασμού – κορίτσια που ήταν πολύ σίγουρα για τον εαυτό τους και ισχυρά ανακαλύπτουν ότι υπήρξαν θύματα σε κάποιες καταστάσεις. Και είναι τόσο ενοχλητικό και ταπεινωτικό και αποθαρρυντικό που βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση να σκέφτεσαι ότι ξέρεις τόσα πολλά και τότε να συνειδητοποιείς ότι κακοποιείσαι”. Η Άιλις επέλεξε να μην αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη δική της ιστορία καθώς πιστεύει ότι θα ήταν αντίθετη με τα όσα πιστεύει και με το πόσο συνηθισμένη είναι η κακοποίηση.

Ετικέτες
Exit mobile version