Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 132: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 132: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 132: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν σήμερα με ένα διαφορετικό επεισόδιο. Ο Μελέτης θα κάνει μια τρομερή ανακάλυψη και αυτή θα αφορά τον Δούκα Σεβαστό. Ο ισχυρός άντρας της οικογένειας θα αποδειχθεί ότι εκείνος ήταν ο δολοφόνος του Θέμελη! Όσο για το ποιο θα είναι το τέλος του Δούκα Σεβαστού σας το έχουμε αποκαλύψει.

Δείτε αναλυτικά τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας 3 Μαΐου:  «Ο Μελέτης με τη βοήθεια του Μεγαρίτη ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Θα αναμετρηθεί με τον Δούκα; Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις απειλές του Λάμπρου και να πάρει πάλι τα φάρμακά του.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει την αγωγή

Είναι, όμως, αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιό του για ν’ απελευθερωθεί ο Συνεταιρισμός από τον Δούκα. Η Ασημίνα αρνείται να πάει στη Λάρισα με τον Σέργιο και ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια. Η Ελένη φοβάται πως δε θα καταφέρει ν’ αποκτήσει παιδί, αλλά διστάζει να το μοιραστεί με τον Λάμπρο. Ο Λάμπρος με τον Κωνσταντή βρίσκουν κοινό έδαφος τον Συνεταιρισμό και προσπαθούν να συνετίσουν τον Νικηφόρο. Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει τον Σέργιο και να μείνουν στη Λάρισα.

Τι θα γίνει με τον Μπάμπη και την Ασημίνα

Πώς θα αντιδράσουν η Ασημίνα και η Δρόσω; Θα αποχωριστούν τον γιο τους γι’ άλλη μια φορά; Η Σοφούλα γνωρίζει μια μοναχή κι αρχίζει να της ανοίγεται, ενώ το γράμμα του Άγγελου φαίνεται να την επηρεάζει. Ο Αλέξης ψάχνει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη και οι υποψίες του τον οδηγούν στον γυναικολόγο. Θα μάθει την αλήθεια για το παιδί;

Όσον αφορά το Μπάμπη και την Ασημίνα, ο τηλεοπτικός Μπάμπης μιλώντας μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του σχετικά με το μέλλον του στο Διαφάνι και τη σχέση του με την Ασημίνα, είχε αποκαλύψει:

«Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ ο Μπάμπης μαζί με την Ασημίνα. Σαν Γιάννης θέλω να είναι μαζί ή να σταματήσει αυτό. Βλέπω το σίριαλ και λέω ρε Μπάμπη πάρε την απόστασή σου, θα πληγωθείς και άλλο. Είναι κάτι το οποίο το έχω περάσει, να ποθώ δηλαδή έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Του χρόνου θα είμαι στη σειρά. Δεν έχω υπογράψει κάτι, αλλά είμαστε στο να είμαι. Μου αρέσει γιατί θα μπούμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για μην ελληνική ιστορία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Βασιλώττος.

Δείτε τι θα γίνει σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις