Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 3/5: Το στοίχημα Τζέιμς – Μπόγδανου
LIFESTYLE

Survivor spoiler 3/5: Το στοίχημα Τζέιμς – Μπόγδανου

Survivor spoiler 3/5: Το τρελό στοίχημα του Τζέιμς - Μπόγδανου

Το σημερινό trailer του Survivor 4 αναμένεται να είναι ανατρεπτικό και το περιμένουμε πως και πως.  Αρχικά, θα δούμε την αντίδραση της μπλε ομάδας μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου, ενώ η Μαριαλένα φαίνεται αρκετά επιφυλακτική με την φιλία Τζέιμς -Νίκου. Ο τραυματισμός του Νίκου παραμένει, και μπορεί να επηρεάσει την έκβαση του αγωνίσματος. Οι δύο ομάδες λοιπόν θα διαγωνιστούν για δύο πολύ σημαντικά έπαθλα στο αγώνισμα της Δευτέρας. Έπαθλο είναι η ασυλία και το Πασχαλινό τραπέζι.

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δέχεται επίθεση από τους υπόλοιπους παίκτες, όπως και ο φίλος του ο Νίκος Μπάρτζης. Όπως λέει, θα συνέφερε αρκετούς από το παιχνίδι να φύγουν οι ίδιοι, ενώ η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι ο Τζέιμς χρησιμοποιεί τον Νίκο για να πετύχει τους στόχους του και δεν είναι πραγματικοί φίλοι. Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βάλουν ένα πρωτότυπο στοίχημα με τον Τζέιμς Καφετζή. Οι δύο Κόκκινοι θα ανακοινώσουν πως αν κερδίσει η ομάδα τους την ασυλία, θα βγάλουν τα ρούχα τους και θα βουτήξουν γυμνοί. Από την άλλη ο Τζέιμς θα φορέσει το μαγιό που του άφησε η πρώην συμπαίκτριά του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Ποια ομάδα κερδίζει;

Οι δύο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν αλλά μια θα είναι η νικήτρια. Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, ο καιρός φαίνεται ότι ευνοεί τους Κόκκινους. Τίποτα ωστόσο δεν είναι σίγουρο, και αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα στο αγώνισμα ασυλίας. Πάντως η κόκκινη ομάδα φαίνεται πως έχει ανέβει αγωνιστικά, και ειδικά μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά τα πνεύματα έχουν κατευναστεί. Αυτό σε συνδυασμό με τον τραυματισμού του Μπάρτζη μας κάνει να πιστεύουμε ότι το spoiler θα επαληθευτεί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις