Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 κριτές: Αυτός είναι ο μισθός τους
LIFESTYLE

MasterChef 5 κριτές: Αυτός είναι ο μισθός τους

MasterChef 5 κριτές: Το αστρονομικό ποσό που παίρνουν για κάθε σεζόν

Οι αγαπημένοι μας κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πανος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς και το MasterChef πάνε μαζί. Ο ρόλος τους στο ριάλιτι μαγειρικής είναι πολύ σημαντικός και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε. Πολλές φορές καλούνται να δοκιμάσουν πιάτα, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σερβίρονταν. Η αποζημίωση που λαμβάνουν, λοιπόν, θα πρέπει να είναι αντάξια της δουλειάς τους. Ο μισθός τους φτάνει από 60.000 έως και 80.000 για κάθε σεζόν, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται.

Με κομμένη την ανάσα οι φίλοι του MasterChef5 περιμένουν τις εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο που έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη. Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε τα τρία χειρότερα πιάτα στην δοκιμασία του MasterChef είχαν η Ανούς, ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης, οι οποίοι και βρίσκονται ένα βήμα από την έξοδο. Οι τρεις μάγειρες είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση και θα παλέψουν σε μία μαγειρική δοκιμασία δίχως αύριο. Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις τους θα φορέσουν τις μαύρες τους ποδιές και θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, μία θέση στους εννέα καλύτερους του φετινού MasterChef. Η κριτική των Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη, θα είναι αμείλικτη. Δείτε το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

MasterChef 5 Μαρία: Ο λόγος που σταμάτησε το σχολείο στην Α’ Λυκείου

Μια συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης της παραχώρησε στο περιοδικό Τηλεθεατής η πρώην παίκτρια του MasterChef 5, Μαρία Λαζαρίδου. Αποκάλυψε γιατί παράτησε το σχολείο στην Α’ Λυκείου και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι μαγειρικής. «Ήταν εξαιρετική και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν εμπειρία ζωής και χαίρομαι που την τόλμησα ξανά» απάντησε στην σχετική ερώτηση. Ακόμα στην ερώτηση σχετικά με το ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε, όταν βγήκε εκτός παιχνιδιού απάντησε: «Μου έλειψαν η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Έτσι, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τους μιλήσω και να τους δω. Και φυσικά να παίξω με τον γατούλη μου, τον Lucky.»

Όσον αφορά τα σχέδια για το μέλλον της απάντησε: «Έχω αρκετούς επαγγελματικούς στόχους μαγειρικά για το μέλλον, ήταν μεγάλο εφόδιο η συμμετοχή μου. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, όπως κάνω τα τελευταία επτά χρόνια.» Στην συνέχεια ρωτήθηκε πότε δούλεψε για πρώτη φορά με την ίδια να λέει: «Από 16 χρονών. Δούλεψα πρώτη φορά σεζόν στην Κρήτη, παράτησα το σχολείο στην πρώτη λυκείου για να σπουδάσω μαγειρική και έχω φτάσει μέχρι τη θέση της μαγείρισσας Α. Έχω κάνει και τρεις χειμερινές σεζόν στη Βοστόνη.»

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις