Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Μενούνος οικογένεια: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της
LIFESTYLE

Μαρία Μενούνος οικογένεια: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Μαρία Μενούνος οικογένεια: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Πένθος για τη Μαρία Μενούνος η οποία θρηνεί το θάνατο της μητέρας της, η οποία πέθανε την Κυριακή του Πασχα μετά από μια μακρά μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου σταδίου 4. “RIP μαμά”, ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε στο ελληνικό Πάσχα”. “Ο Χριστός έχει αναστηθεί μαμά”, έγραψε επίσης στα ελληνικά η παρουσιάστρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Η μάχη και με το COVID-19

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube τον Απρίλιο, η 42χρονη κοινοποίησε ότι και οι δύο γονείς της είχαν νοσηλευτεί μετά από θετικές εξετάσεις για το COVID-19 στα τέλη του περασμένου έτους, μόλις η οικογένειά της είχε λάβει την είδηση ότι ο όγκος της μητέρας της αυξανόταν. «Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, οι γονείς μου ήταν σαν τα παιδιά μου», λέει ο Μενούνος στο βίντεο των 19 λεπτών που περιγράφει λεπτομερώς τη μάχη τους με τον κορονοϊό. «Τους έχω φροντίσει πλήρως τις τελευταίες δύο δεκαετίες.»

«Η μαμά μου ήταν υγιής μέχρι τον Αύγουστο του 2016 όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου σταδίου 4, αλλιώς γνωστό ως γλοιοβλάστωμα. Συμπτωματικά, δύο μήνες μετά τη διάγνωσή της, εγώ επίσης διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο», είχε πει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις