Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η νέα φωτογραφία από την Κυριακή του Πάσχα
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η νέα φωτογραφία από την Κυριακή του Πάσχα

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: Πώς πέρασαν την Κυριακή του Πάσχα

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της Φίλιππος Τσαγκρίδης, φαίνεται να περνούν τέλεια μαζί και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το ζευγάρι γιόρτασε την Πρωτομαγιά τα γενέθλια της παρουσιάστριας, ενώ την Κυριακή του Πάσχα την πέρασαν στα νότια προάστια. Kατά τη διάρκεια της βόλτας τους με τα ποδήλατα, ο Φίλιππος της πρόσφερε μια εντυπωσιακή τούρτα, διακοσμημένη με πολύχρωμα λουλούδια, αλλά και ένα ποτήρι λευκό κρασί, για τα γενέθλιά της.

Η ίδια πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες και τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Έτσι, η παρουσιάστρια ανάρτησε την πιο γλυκιά φωτογραφία, όπου βλέπουμε τον Φίλιππο μαζί με το σκυλάκι τους. «My boys», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάρτησή της. Η αδυναμία που τους έχει δεν μπορεί να κρυφτεί!

Οι ευχές της παρουσιάστριας για τον της σύντροφο που είχε γενέθλια

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες ημέρες μέσω της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει τόσο να ντυθεί νύφη, όσο να γίνει μητέρα.«Θα σας πω κάτι και μου το έχει πει και η Βίκυ Παγιατάκη. Εγώ παιδί θα κάνω σίγουρα, γάμο πιο μετά ίσως. Και η Μάρα τα ίδια μου έχει πει. Προτιμώ να κάνω ένα παιδί, δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Μπορεί να κάνω κάτι κλειστό», είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της.

Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό, αφού βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της είχε εκφράσει την αγάπη της για εκείνον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στον Φίλιππος βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν! Είναι ο άντρας που θα συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του».

Με ένα μήνυμα αγάπης όμως και με άρωμα καλοκαιριού θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου να ευχηθεί στον αγαπημένο της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, που είχε χθες γενέθλια. «Happy birthday my love. Μεγαλώνεις κι η ψυχή σου ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ. Είσαι ξεχωριστός!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευε μία φωτογραφία από τις διακοπές τους στα Κουφονήσια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις