Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά κορονοϊός: Έκανε το εμβόλιο και μας το ανακοίνωσε μέσα από ένα story
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά κορονοϊός: Έκανε το εμβόλιο και μας το ανακοίνωσε μέσα από ένα story

Φαίη Σκορδά κορονοϊός: Εμβολιάστηκε σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε με ένα video στο Instagram Story της, ότι έκανε το εμβόλιο του κορονοϊου. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1 εμβολιάστηκε μετά και από την περιπέτεια που πέρασε πέρσι, καθώς είχε νοσήσει από τον ιό στην πρώτη καραντίνα το Μάρτη του 2020 και ήταν ασυμπτωματική. Μάλιστα, είχε αναφέρει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αυτή, αφού φοβόταν να μην κολλήσει τα παιδιά της και τους δικούς της ανθρώπους. «Δεν σκεφτόμουν μόνο εμένα, σκεφτόμουν και τους δικούς μου. Εκ των υστέρων, κατάλαβα ότι υπήρχε μια κόπωση μεγάλη. Δεν είχα άλλα συμπτώματα. Εγώ έκανα το τεστ για λόγους προσωπικούς. Με ανησυχούσε όλη αυτή η ιστορία. Ήθελα να δω αν έχω, δεν έχω», είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συνεχίζοντας: «Έχω αντισώματα. Το δεύτερο τεστ βγήκε θετικό. Δεν το ξέρεις αν κολλάει τώρα ή όχι. Φοράω συνεχώς μάσκα. Κανείς δεν μου λέει αν θα το κολλήσεις ξανά ή όχι». Έτσι, δεδομένου της εμπειρίας της η Φαίη Σκορδά δεν έχασε την ευκαιρία και εκμεταλλεύτηκε την αργία της επόμενης μέρας του Πάσχα.

Φαίη Σκορδά: Άφωνη με τον χορό της Ιωάννας Μαλέσκου

Το Πρωινό με αφορμή τον χορό της, βρήκε απόσπασμα από το 2013, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κρήτη. Η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έμειναν άφωνοι με το κορμί της.

«Για πρώτη φορά, εγώ τουλάχιστον, την βρήκα σέξι. Βγήκε ένα σεξαπίλ το οποίο κρατούσε κρυμμένο. Νομίζω ότι πρώτη φορά απελευθερώθηκε τόσο εκρηκτικά. Αυτό που έκανε, το χορευτικό, δείχνει ότι μπαίνει σε άλλη φάση. Μακάρι», είπε ο Βαγγέλης Περρής. Η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Να χορέψεις αυτόν τον χορό στην κάμερα, θέλει να το έχεις μέσα σου. Το σώμα καλά… έχει πάρα πολύ ωραίο σώμα. Δεν μπορούν να το κάνουν όλες αυτό τώρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις