Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Eurovision 2021 – Έλενα Παπαρίζου: Της έγινε πρόταση να συμμετάσχει
LIFESTYLE

Eurovision 2021 – Έλενα Παπαρίζου: Της έγινε πρόταση να συμμετάσχει

Eurovision 2021 - Έλενα Παπαρίζου: Όσα αποκάλυψε για την πρόταση που της έγινε

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, την Κυριακή του Πάσχα (02/05). Αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, και αποκάλυψε πως βίωσε απώλειες από τον κορονοϊό. Τέλος, ανέφερε πως το ΡΙΚ την προσέγγισε και φέτος για την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.  Η ελληνίδα τραγουδίστρια νίκησε στον διαγωνισμό της Eurovision 2005, καθηλώνοντας όλη την Ευρώπη, ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα με το κομμάτι «My Number One». Η ίδια δήλωσε: «Πιέστηκα πολύ από τον χρόνο, ήταν θέμα timing. […] Όταν λέω κάτι, πρέπει να το κάνω αλλιώς δεν νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Μου άρεσε πολύ το τραγούδι, ήταν να πάω να το κάνω demo, αλλά από τις άλλες υποχρεώσεις, δεν μπορούσα να πάω να κάνω το demo».

Η ίδια, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν επρόκειτο για το «El Diablo» αλλά για κάποιο άλλο τραγούδι, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορούσε στο «Colours» το οποίο διαγωνίσθηκε στον εθνικό τελικό της Κροατίας και δεν κατάφερε να πάρει το χρίσμα για τη Eurovision 2021. Πάντως, τόσο για την Έλενα Τσαγκρινού όσο και για τη Stefania, με την οποία θα συμμετάσχει η Ελλάδα με το «Last Dance», η Έλενα Παπαρίζου εκτίμησε ότι θα πάνε πολύ καλά φέτος. Δεν παρέλειψε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον συνθέτη Μάνο Ψαλτάκη επειδή, εκ παραδρομής, σε πρόσφατη συνέντευξη ανέφερε μόνο τον Χρήστο Δάντη ως δημιουργό του «My Number One». Το κομμάτι έχει κατοχυρωθεί εξ ημισείας και στους δύο με δικαστική απόφαση.

Ο κορονοϊός και η απώλεια του πατέρα της

Η νόσος του κορονοϊού στιγμάτισε και την Έλενα Παπαρίζου, η οποία σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στον ALPHA Κύπρου αποκάλυψε πως «είχε απώλειες από τον κορονοϊό».
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως από τη νόσο έχασε οικεία της πρόσωπα τόσο στη Σουηδία όσο και αλλού, μεταξύ άλλων έναν θείο της και αλλά μια φίλη της στην Αγγλία.
Όπως είπε, στη συνέχεια, η ίδια έχει αλλεργικό άσθμα οπότε πρέπει να προσέχει μιας και δεν έχει κάνει κάποιο εμβόλιο μέχρι στιγμής, «ούτε της απλής ίωσης ούτε του πνευμονιόκοκκου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Έλενα αναφέρθηκε στο πρώτο Πάσχα που πέρασε μετά τον θάνατο του πατέρα της, το οποίο δεν το θυμάται. Χαρακτηριστικά, η τραγουδίστρια δήλωσε πως «από την περίοδο της Eurovision δεν θυμάται αρκετά πράγματα γιατί κοιμόταν λίγο και δούλευε πάρα πολύ» και, αναφερόμενη στον θάνατο του πατέρα της, πρόσθεσε: «Είναι κάτι που το έχω επεξεργαστεί, το έχω δουλέψει. Ζω, πλέον, δεν ξέρω, μέσα στο φως με την απώλειά μου, να το πω έτσι. Δεν είμαι ούτε το πρώτο παιδί ούτε το τελευταίο που θα χάσει τον γονιό του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις