Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εστίαση άνοιγμα Λαζάρου: Γιατί δεν θα ανοίξει σήμερα το μαγαζί του
LIFESTYLE

Εστίαση άνοιγμα Λαζάρου: Γιατί δεν θα ανοίξει σήμερα το μαγαζί του

Εστίαση άνοιγμα Λαζάρου: Γιατί δεν θα ανοίξει σήμερα το μαγαζί του

Ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε, στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης, η οποία προγραμματίστηκε για την Δευτέρα του Πάσχα, 3/5. Αρχικά, δήλωσε πως ο ίδιος δεν θα ανοίξει το κατάστημά του για δύο πολύ βασικούς λόγους. Πρώτον, η διαδικασία της τροφοδοσίας του εστιατορίου εν μέσω αργιών είναι πολύ δύσκολη, ενώ το ωράριο των εργαζομένων μετά από 6,5 μήνες απραξίας θα ήταν εξαντλητικό, προκειμένου να ετοιμάσουν το μαγαζί.

Και δεύτερον, τα έργα ανάπλασης στο Μικρολίμανο, όπου βρίσκεται το κατάστημα του κ. Λαζάρου δεν βοηθούν στην προσέγγιση του εστιατορίου Ο κ. Λαζάρου, στη συνέχεια, έθιξε το θέμα της απαγόρευσης της μουσικής στους χώρους εστίασης, καθώς με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθούν οι δυνατές συζητήσεις σύμφωνα με τους ειδικούς.

Τι είπε για την απαγόρευση κυκλοφορίας

«Έχετε ακούσει να φωνάζουν μέσα σε εστιατόρια;», διερωτήθηκε ο ίδιος. Ακόμη, είπε πως οι νέοι ωθούνται να πάνε στις πλατείες με το νέο τρόπο επαναλειτουργίας της εστίασης. Επίσης, θεωρεί πως δεν είναι εφικτό ένας πελάτης εστιατορίου της παραλιακής να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να παραβιάσει τα χρονικά όρια μιας και από τις 11 το βράδυ ξεκινάει απαγόρευση κυκλοφορίας. Τέλος, ο σεφ μίλησε για τους νόμους που θεσπίζει η Πολιτεία και την πρακτική τους αξία. «Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε», τόνισε.

Δείτε τι είπε ο σεφ για το άνοιγμα της εστίασης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις