Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ τραυματίες: Χωρίς πέντε η προπόνηση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ τραυματίες: Χωρίς πέντε η προπόνηση

ΠΑΟΚ τραυματίες: Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης.

Την προετοιμασία του για το ερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική των playoffs συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Στη σημερινή προπόνηση οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Χοσέ Κρέσπο και Σίντζι Καγκάβα έκαναν θεραπεία, ενώ ο Άντριαν Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Δείτε ακόμη: Γκαρσία: «Ευκαιρία ο ΠΑΟΚ, θα δούμε αν θα συνεχίσω…»

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα επανένταξης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε οικογενειακό διπλό.

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για μυθικό ρεκόρ ο Βιεϊρίνια

Έτοιμος να καταγράψει ένα μυθικό ρεκόρ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θέλει ακόμη 12 εμφανίσεις προκειμένου να γίνει ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα ο Βιεϊρίνια στη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ, κατέγραψε την 240η συμμετοχή του και έπιασε στη δεύτερη θέση του πίνακα των ξένων με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία του ΠΑΟΚ τον Μλάντεν Φορτούλα.

Πλέον ο αρχηγός του Δικεφάλου, βρίσκεται στο… κυνήγι του Νέτο Γκουερίνο που έχει καταγράψει 252 εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ και αποτελεί τον κορυφαίο -σε συμμετοχές- ξένο παίκτη που έχει φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου.

Ο Βιεϊρίνια με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχει καταγράψει 188 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 21 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδος και 31 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετρώντας 44 γκολ και 40 ασίστ γράφοντας το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις