Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενδιαφέρον για Γέτρο Βίλεμς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ενδιαφέρον για Γέτρο Βίλεμς

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρης.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα chroniclelive.co.uk από το Νιούκαστλ αναφέρει πως η αγγλική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Ολλανδού μπακ χαφ.

Ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Άιντραχτ Φρανκφούρης, στην οποία φέτος δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί, και υπάρχει ενδιαφέρον από το «τριφύλλι» ενόψει του καλοκαιριού. Την περσινή σεζόν ο Βίλεμς αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νιούκαστλ σε 19 παιχνίδια, με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Λιγοστεύουν τα προβλήματα ενόψει Αστέρα στον Παναθηναϊκό

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας έχει ρίξει όλο το βάρος ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε στη σημερινή προπόνηση να μειώνονται τα προβλήματα για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αφού επέστρεψαν στη διάθεσή του ο Χατζηγιοβάνης και ο Χουάνκαρ.

Ο Μακέντα, βέβαια, έκανε ατομικό, αλλά αναμένεται να μπει από αύριο στις προπονήσεις. Ο Σένκεφελντ έκανα αποφόρτιση και θα μπει τις επόμενες μέρες, ενώ ο Βέλεθ είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις