Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη Mega: Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τηλεοπτική επιστροφή της
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη Mega: Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τηλεοπτική επιστροφή της

Ελένη Μενεγάκη Mega: Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τηλεοπτική επιστροφή της

Τα καλύτερα είχε να πει η παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η ίδια δήλωσε: «Όταν είσαι επί τριάντα χρόνια στο τιμόνι ενός πλοίου που πηγαίνει σταθερά προς μία κατεύθυνση, σημαίνει πως θες να πάρεις τον χρόνο σου. Να ησυχάσεις και να δοκιμάσεις λίγο τα «νερά».

Αυτό έκανε και η Ελένη. Επέλεξε μόνη της τη στιγμή που θα αποσυρθεί και έμεινε μία σεζόν εκτός τηλεόρασης, αλλά μάλλον στη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάλαβε πως αγαπάει πολύ τη δουλειά της, την επικοινωνία με τον κόσμο και δεν θέλει ακόμα να αποχωριστεί αυτή την καθημερινότητα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν την καταλαβαίνω.» σχολίασε η Σταματίνα.

Εύχεται καλή επιτυχία στην Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day στη συνέχεια ανέφερε «Την αγαπώ πολύ, τη σέβομαι και της εύχομαι κάθε επιτυχία. Είμαι σίγουρη πως έχει πολλά ακόμα να δώσει στην τηλεόραση».

Τέλος τόνισε πως η είδηση της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη, από μόνη της, ήταν αρκετά σημαντική για να ταράξει τα τηλεοπτικά νερά. «Από εκεί και πέρα, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να μάθουμε και τις λεπτομέρειες: Σε ποια ζώνη θα είναι, τι ώρα, τι εκπομπή θα κάνει, με ποιους συνεργάτες κ.λπ. Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις