Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χριστός Ανέστη: Του χρόνου, θα είμαστε όλοι αγκαλιά
ΕΛΛΑΔΑ

Χριστός Ανέστη: Του χρόνου, θα είμαστε όλοι αγκαλιά

Χριστός Ανέστη: Όλοι, ακόμα κι αυτοί που έφυγαν...

Ο Ιησούς ανέβηκε τον Γολγοθά μόνος του, κουβαλώντας τις αμαρτίες ανθρωπότητας. Υπέφερε, λοιδορήθηκε, θανατώθηκε και στο τέλος… νίκησε! Αναστήθηκε!

Η ανθρωπότητα σήμερα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά και αυτή ολομόναχη! Ίσως και χωρίς Θεό… Γιατί και όσοι κουβαλούσαν μέσα τους ψήγματα πίστης λοιδορήθηκαν κι αυτοί… Ποτέ, αλλά ειδικά τώρα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα, ο αγώνας είναι κοινός, πιο κοινός από ποτέ. Κάποιοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή… έχασαν τη μάχη κι άφησαν πίσω εμάς να “ξορκίσουμε” το κακό.

Δεν θα κάνουν φέτος Πάσχα, όπως Πάσχα δεν θα κάνουν και οι δικοί τους άνθρωποι. Όμως η Ανάσταση θα έρθει για όλους. Η Ανάσταση έρχεται πάντα, όπως το ουράνιο τόξο μετά από τη σαρωτική καταιγίδα. Αύριο, ας τσουγκρίσουμε για εκείνες τις ψυχές που μπορεί να πιστεύουμε πως λείπουν, μα νοητά θα απλώσουν το χέρι τους στον ώμο μας, δίνοντάς μας κουράγιο για να νικήσουμε αυτόν τον εφιάλτη που αποφάσισε εν μια νυκτί να αλλάξει τη ζωή μας.

Και του χρόνου, θα είμαστε όλοι αγκαλιά. Ναι, όλοι. Ακόμα κι αυτοί που έφυγαν. Άλλωστε αυτό δεν είναι το μήνυμα της Ανάστασης;

Χριστός Ανέστη!

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με άνδρας, Άνθρωποι, γλυπτική
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις