Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γουίλ Σμιθ κόρη: Αποκαλύπτει την σεξουαλική της ταυτότητα στην εκπομπή της μαμάς της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γουίλ Σμιθ κόρη: Αποκαλύπτει την σεξουαλική της ταυτότητα στην εκπομπή της μαμάς της

Γουίλ Σμιθ κόρη: Αποκάλυψε ότι είναι πολυσυντροφική μπροστά στη μαμά της

Η Γουίλοου Σμιθ, η κόρη του Γουίλ Σμιθ και της Τζέιντα Σμιθ, αποκάλυψε ότι είναι πολυσυντροφική ή polyamorous όπως είναι ο όρος στα αγγλικά. Η εξομολόγηση της 20χρονης έγινε μπροστά στην κάμερα, και συγκεκριμένα στην εκπομπή της μητέρας της. Παλαιότερα μάλιστα, όταν ήταν 18 ετών είχε δηλώσει ότι είναι bisexual και polyfidelitous, μια μορφή πολυγαμίας όπου οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν σεξουαλικές σχέσεις, πέρα από τα άτομα που ανήκουν στην ίδια πολυσυντροφική σχέση. H πολυσυντροφικότητα είναι η πρακτική ή η επιθυμία για στενές σχέσεις με περισσότερα από ένα άτομα, με τη γνώση όλων των εταίρων.

Η πολυσυντροφικότητα έχει περιγραφεί ως «συναινετική, ηθική, και υπεύθυνη μη-μονογαμία». Οι άνθρωποι που ταυτίζονται ως πολυσυντροφικοί (polyamorous) απορρίπτουν την άποψη ότι η σεξουαλική και σχεσιακή αποκλειστικότητα είναι απαραίτητες για βαθιά αφοσιωμένες, μακροπρόθεσμες σχέσεις αγάπης. Είπε στη μητέρα της και στη γιαγιά της ότι η “αρχαία” μονογαμία πολύ συχνά οδηγεί στην απιστία και ότι εκείνη προτιμά την ειλικρίνεια μιας ανοιχτής σχέσης με πολλά άτομα. Τόνισε ότι για εκείνη το θεμέλιο της πολυσυντροφικότητας είναι η ελευθερία να δημιουργείς ένα στιλ σχέσεων που λειτουργεί για εσένα. Με λίγα λόγια να μην μπαίνεις κατευθείαν στη μονογαμία επειδή όλοι γύρω σου πιστεύουν ότι αυτό είναι το σωστό. Να σημειώσουμε ότι βρίσκεται από το 2017 σε μονογαμική σχέση με τον νεαρό Tyler Cole.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith)

Η απάντηση της γιαγιάς της

“Νιώθω ότι το βασικό θεμέλιο είναι η ελευθερία να μπορείς να δημιουργείς μια σχέση που δουλεύει για σένα και όχι απλά να επιλέγεις την μονογαμία επειδή αυτό κάνει όλος ο κόσμος γύρω σου και σου λένε ότι αυτό είναι το σωστό. Έτσι, σκέφτηκα πώς μπορώ να δομήσω έναν τρόπο ώστε να προσεγγίζω τις σχέσεις με αυτό στο μυαλό. Έκανα έρευνα για την πολυσυντροφικότητα. Ο κύριος λόγος των διαζυγίων είναι η απιστία” περιέγραψε.

Η γιαγιά της απάντησε ότι η ιδέα είναι περισσότερο για το σεξ παρά για οτιδήποτε άλλο. Η 20χρονη προσπάθησε να την αποδομήσει, λέγοντάς της ότι εκείνη κάνει το λιγότερο σεξ μεταξύ των συντρόφων της. “Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, ας πούμε ότι δεν είσαι ο άνθρωπος που θέλει να κάνει συνέχεια σεξ, αλλά ο σύντροφός σου είναι. Θες να είσαι αυτός που θα πει “επειδή δεν έχω αυτές τις ανάγκες δεν θα τις έχεις ούτε εσύ;”.  Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ανέπτυξα ενδιαφέρον στην πολυσυντροφικότητα, γιατί μου την σύστησαν μέσα από ένα ασέξουαλ πρίσμα. Ανάμεσα στους φίλους μου, είμαι η μόνη polyamorous. Και από όλους αυτούς, κάνω το λιγότερο σεξ” τόνισε η κόρη του Γουίλ Σμιθ. Μπορεί η 20χρονη να μην κατάφερε να πείσει την γιαγιά της, αλλά η μητέρα της έδειξε απόλυτη κατανόηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις