Γεραπετρίτης sms – δήλωση: Σφοδρές αντιδράσεις, πρώτο trend στο Twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεραπετρίτης sms – δήλωση: Σφοδρές αντιδράσεις, πρώτο trend στο Twitter

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γεραπετρίτης sms: Η μη κατάργηση του SMS έχει παιδαγωγική και συμβολική σημασία

30.04.2021 | 11:01

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Γιώργου Γεραπετρίτη σχετικά με την μη κατάργηση του SMS το οποίο έχει παιδαγωγική ιδιότητα και συμβολική σημασία. Ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης κατά την χθεσινή του ραδιοφωνική παρουσία στον ΣΚΑΙ ήταν και αυτό της μη κατάργησης του SMS, με την απάντηση που έδωσε να προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο. Και αυτό γιατί ο Υπουργός Επικρατείας είπε πως έχει μια συμβολική σημασία, αλλά και μια παιδαγωγική ιδιότητα.

Παιδαγωγική ιδιότητα η μη κατάργηση του SMS

Ο κύριος Γεραπετρίτης τόνισε ότι η διατήρηση του SMS για λίγες ήμερες ακόμη, όπως και ο περιορισμός στην κυκλοφορία κατά τις νυχτερινές ώρες, έχει και μια συμβολική σημασία, αλλά και μια παιδαγωγική ιδιότητα. «Οτιδήποτε ανοίγεις είναι πιο δύσκολη άσκηση απ’ οτιδήποτε κλείνεις (…) Το να ανοίγεις είναι μια εύκολη πολιτικά απόφαση, αλλά τεχνικά δύσκολη» σημείωσε . Παράλληλα, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι η Ελλάδα πλέον «σπάει στερεότυπα« και έχει δημιουργήσει μια παράσταση σοβαρού ψηφιακού κράτους.

Σφοδρές επικρίσεις διατυπώνει σε ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο κύριος Γεραπετρίτης αντιμετωπίζει την ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία σαν στενόμυαλος γυμνασιάρχης από τα βάθη του χρόνου», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου. «Η διατήρηση του sms είναι απλά ένας κρίκος παραλογισμού σε μια αλυσίδα κυβερνητικής ανευθυνότητας»

«Αυτό που θα είχε συμβολική σημασία πια, θα ήταν να ακούγαμε για πρώτη φορά ένα συγγνώμη από μια κυβέρνηση που θεωρεί τους πολίτες ανεύθυνα σχολιαρόπαιδα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το όνομά του, μέχρι και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ήταν πρώτο trend στο Twitter.

Exit mobile version