Πασχαλινό τραπέζι διακόσμηση: Κάντε το ξεχωριστό με αυτά τα tips

PLUS

Πασχαλινό τραπέζι διακόσμηση: Κάντε το ξεχωριστό με αυτά τα tips

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Πασχαλινό τραπέζι διακόσμηση: Πώς να εκπλήξετε τους καλεσμένους

30.04.2021 | 09:59

Φέτος το πασχαλινό τραπέζι θα γίνει με λιγότερα άτομα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να μας ρίχνει. Δείτε το σαν μια αφορμή για να κάνετε κάτι ξεχωριστό από τις άλλες χρονιές. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτός και να ανέβει η διάθεση, είναι μια καλή διακόσμηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαφορετική ατμόσφαιρα, που θα εκπλήξει τους δικούς σας και θα τους ικανοποιήσει δεόντως. Επιλέξτε πιο μίνιμαλ διακόσμηση με απαλά παστέλ χρώματα, όπως λιλά και ανοιχτό ροζ, αντί για το κλασσικό κόκκινο. Συνδυάστε τα χρώματα με τα σερβίτσια σας και μην παραλείψετε να τοποθετήσετε μερικά λουλούδια, που δίνουν φρεσκάδα.

Μια ξεχωριστή ιδέα για το κέντρο του πασχαλινού σας τραπεζιού είναι να τοποθετήσετε πασχαλινά αυγά μέσα στον διπλό σας δίσκο, όπου μπαίνουν συνήθως μακαρόν και άλλα γλυκά. Αλλιώς μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε μια γυάλα με κλαριά ή να φτιάξετε σοκολατένιες φωλιές. Έτσι, θα δείχνουν πιο αριστοκρατικά και θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ειδικά αν έχετε παιδιά στο τραπέζι μια ωραία ιδέα είναι οι διαφορετικές πετσέτες σε κάθε σερβίτσιο, ή να κάνετε χειροποίητες κατασκευές. Τα μικρα λαγουδάκια πετσέτες είναι αξιολάτρευτα, και θα είναι παιχνιδιάρικη πινελιά στο πασχαλινό τραπέζι σας.

Πιο απλή διακόσμηση

Αν ωστόσο δεν σας αρέσουν τα χρώματα και είστε του πιο κλασσικού, επιλέξτε γεωμετρικά σχέδια στις χαρτοπετσέτες και λευκά σερβίτσια, που ταιριάζουν απόλυτα. Εξαιρετική πρόταση, είναι οι τουλίπες και οι  λευκές παπαρούνες που κλέβουν την παράσταση. Μην παραλείψετε να τοποθετήσετε μερικά κεριά, τα οποία δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

 

 

 

Exit mobile version