Βρεττός εμβολιασμός: Έκανε την πρώτη δόση, «καλή λευτεριά»

LIFESTYLE

Βρεττός εμβολιασμός: Έκανε την πρώτη δόση, «καλή λευτεριά»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Βρεττός εμβολιασμός: Ο 37χρονος τραγουδιστής, βρέθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

30.04.2021 | 15:40

Χιλιάδες είναι τα ραντεβού που έχουν κλείσει για τον εμβολιασμό τους οι πολίτες που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες 30-39 και 40-44 ετών. Όπως ανακοίνωσε μάλιστα ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, πρόκειται να ανοίξουν και νέες εμβολιαστικές γραμμές, καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση από πολίτες στις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες.

Ένας από τους πρώτους που έσπευσε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 30-39 και ο Ηλίας Βρεττός. Ο 37χρονος τραγουδιστής, βρέθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση.

«Ηλίας – Covid19: 1- 0. Από σήμερα μπορώ να πω και επίσημα πως ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο στην καθημερινότητα! Καλή λευτεριά αδέρφια!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Ηλίας Βρεττός, ανεβάζοντας παράλληλα ένα βίντεο από τη στιγμή του εμβολιασμού του.

Η Κοκκίνου ετοιμάζεται να κάνει το εμβόλιο

Η Έλλη Κοκκίνου ετοιμάζεται να κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού, αφού άνοιξε η πλατφόρμα για τους πολίτες 30-39 και 40-44. Η ίδια έχει αναφέρει αρκετές φορές πως ανήκει στις ευπαθείς ομάδες εξαιτίας του άσθματος και σήμερα ανακοίνωσε πως έφτασε η ώρα της για το εμβόλιο. Μέσω Instagram story μας ενημέρωσε πως έκλεισε τα ραντεβού της και έδειξε το αποτέλεσμα της διαδικασίας. Η τραγουδίστρια, ανέβασε ένα screenshot με τα δύο ραντεβού της, για την πρώτη και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, γράφοντας χαριτολογώντας «Έφτασε η ώρα μου».

Δείτε ακόμη: 
Έτσι «τρόλαρε» ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την απόφαση για τη μουσική στην εστίαση
Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα για τον παππού της – «Η μεγαλύτερη απώλεια που έχω στην ζωή μου»
Η απάντηση της Κορινθίου στο… κράξιμο για την ερμηνεία του Επιτάφιου Θρήνου
Exit mobile version