Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζένη Μπαλατσινού Instagram: Πάσχα στο σπίτι με τον γιο της
LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού Instagram: Πάσχα στο σπίτι με τον γιο της

Τζένη Μπαλατσινού Instagram: Μας δείχνει τι έκανε φέτος το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού πλέει σε πελάγη ευτυχίας και θα περάσει το Πάσχα με τον λίγων μηνών γιο της για πρώτη φορά. Δεν ζητάει πολλά άλλωστε, αφού λίγα πράγματα αρκούν για να σε κάνουν χαρούμενο. Η Τζένη αφού έφτιαξε κουλουράκια και έβαψε κόκκινα αυγά της , ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία γράφοντα: «Και του χρόνου ελεύθεροι».

Το πρώην μοντέλο και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς στις 25 Δεκεμβρίου 2020, ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους. Ενάμιση μήνα μετά, η ευτυχισμένη μανούλα είχε ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία του Κικίλια jr. στο Instagram. Στη φωτογραφία βλέπουμε τα πατουσάκια του μωρού.”Αν μπορούσαμε να βάλουμε σε μπουκάλι αυτή τη μυρωδιά… #love”, έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Πως θα το ονομάσουν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μικρός θα βαφτιστεί Παναγιώτης-Αντώνιος. Το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο. Η Τζένη Μπαλατσίνου μένει σπίτι με τον γιο της και η εικόνα που δημοσίευσε στο Instagram αντιπροσωπεύει μια πραγματικότητα για τις μητέρες που έχουν μωρό. Είναι γεγονός ότι πολλές μητέρες κάθονται δίπλα στο μωρό τους μέχρι να κοιμηθεί και όταν έρχεται η στιγμή να αποχωρήσουν από κοντά του, επειδή εκείνο δείχνει να έχει αποκοιμηθεί, τότε εκείνο το αντιλαμβάνεται και ξυπνάει!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις