Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στεφανία Eurovision σχέση: Χώρισε λίγο πριν τον διαγωνισμό μουσικής
LIFESTYLE

Στεφανία Eurovision σχέση: Χώρισε λίγο πριν τον διαγωνισμό μουσικής

Στεφανία Eurovision σχέση: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Λίγο πριν την δούμε στην σκηνή της Eurovision, η Στεφανία Λυμπεράκη, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος, ανακοίνωσε ότι χώρισε. Η είδηση «έσκασε» μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου έκανε γνωστό πως χώρισε από τον σύντροφό της James Heuvelmans μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης. Η 18χρονη ήταν ζευγάρι με τον Ολλανδό τραγουδιστή , που επίσης έχει εκπροσωπήσει την χώρα του στον παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Fource. Κανένας δεν περίμενε ότι θα χωρίσουν, αφού οι δύο τους φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι και ανέβαζαν συχνά φωτογραφίες.

«Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία, είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι» έγραψε η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Οι δηλώσεις του James

Μια δημοσίευση έσπευσε να κάνει ο πρώην σύντροφός της, και πλέον φίλος της, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια. «Μετά από 2,5 όμορφα χρόνια, η Stef και εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε ο καθένας τον δρόμο του. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις υπέροχες στιγμές που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί με τη Stef. Κοιτάζω πίσω σε αυτά τα όμορφα χρόνια με μεγάλη ευτυχία. Ευτυχώς, δεν συνέβη τίποτα κακό, που μας οδήγησε να κάνουμε αυτήν την επιλογή. Το επιλέξαμε μαζί και είναι το καλύτερο και για τους δύο. Εύχομαι στη Stef καλή επιτυχία σε όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνει και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω για πάντα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefania (@stefania_)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις