Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνος Αγγελίδης ατύχημα: Η φωτογραφία από το θεραπευτήριο
LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αγγελίδης ατύχημα: Η φωτογραφία από το θεραπευτήριο

Κωνσταντίνος Αγγελίδης ατύχημα: Η φωτογραφία από το θεραπευτήριο

Τη δική του μάχη εδώ και περίπου 4 χρόνια δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του. Στο δύσκολο ταξίδι για την αποκατάστασή του βρίσκεται φύλακας άγγελος του η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη και ο γιος τους, που τον στηρίζουν σε κάθε βήμα για την επαναφορά του στην κανονικότητα.

Δεν είναι πολύς ο καιρός που ο Κωνσταντίνος υποβλήθηκε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι του, το τελευταίο από μια σειρά επεμβάσεων που έχει κάνει και όπως έκανε η γνωστό η σύζυγός του, βγήκε νικητής και το μόνο που απομένει πλέον είναι μια επέμβαση ρουτίνας στα μάτια.

Η ανάρτηση της συζύγου του Εβελίνας

Όλον αυτόν τον καιρό, ο παρουσιαστής αγωνίζεται σκληρά για να επανέλθει, πραγματοποιώντας συνεχώς φυσιοθεραπείες. Αυτό έκανε και την Μεγάλη Πέμπτη, με την Εβελίνα να αναρτά μια φωτογραφία του στο Facebook, συνοδευόμενη από ένα αισιόδοξο μήνυμα. «Φυσικοθεραπεία!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!» έγραψε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις