Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αθηνά Οικονομάκου έγκυος: Μας δείχνει την κοιλιά της την ώρα που κλωτσάει το μωρό
LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου έγκυος: Μας δείχνει την κοιλιά της την ώρα που κλωτσάει το μωρό

Αθηνά Οικονομάκου έγκυος: Το βίντεο που μας έκανε να «λιώσουμε»

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε ένα βίντεο που μας έκανε να «λιώσουμε». Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα στη σειρά «Έλα στη Θέση μου», αφού διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μας δείχνει, λοιπόν, πως περνάει μια γυναίκα όταν είναι έγκυος και την γλυκιά στιγμή, που το μωρό κλωτσάει στην κοιλιά. Η ίδια και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αναμένουν τον ερχομό τους δεύτερου παιδιού τους.

Μάλιστα μας δείχνει πως περνάει την μέρα της, και εχθές ανέβασε μια φωτογραφία με τον μικρό Μάξιμο να βάφει μαζί της τα πασχαλινά αυγά. Το σημερινό βίντεο, όμως, μας τράβηξε ακόμα περισσότερο την προσοχή, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα η κοιλιά της να πάλλεται. Σίγουρα το κοριτσάκι της βιάζεται να βγει!

 Το δεύτερο παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία της οικογένειας

Η Αθηνά Οικονομάκου σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, και το μόνο σίγουρο είναι ότι μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που θα αποτελέσει ακόμα έναν καρπό του έρωτά τους. Με αγωνία περιμένουν τον ερχομό της κορούλας τους, σύμφωνα με όσα δηλώνει η Αθηνά. «Περιμένω με υπομονή να έρθει η κόρη μας για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας», δηλώνει στην εφημερίδα Real News. Τρία χρόνια πέρασαν από τη γέννηση του γιου τους, Μάξιμου, και είναι πανέτοιμοι για νέες συγκινήσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να κρατήσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της κρυφή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο αποκάλυψε όταν η κοιλιά της δεν γινόταν άλλο να κρυφτεί.  Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. H ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους followers της το φύλο του μωρού που περιμένει. Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το υπέροχο παιδικό δωμάτιο, κρατώντας ένα μωρουδίστικο ροζ φορεματάκι, ενώ δίπλα της στην κρεμάστρα ήταν κι άλλα ρούχα… της μπέμπας! Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου: “It’s a girl!!!!”, έγραψε η ηθοποιός και οι ευχές, αλλά και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους “έπεσαν βροχή”.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις